Πιστεύεις ότι το έχεις με τα games; Το Pentaskill, η νέα συνεργασία Red Bull – WLGaming Esports, είναι η ευκαιρία σου να το αποδείξεις!

Η χρόνια συνεργασία της WLGaming Esports με την Red Bull διευρύνεται και πλέον θα μπορείτε να λαμβάνεται μέρος σε παιχνίδια με τους κορυφαίους streamers της ομάδας μας και να κερδίζετε σπουδαία δώρα.

Η αρχή γίνεται σήμερα, Δευτέρα (15/5) με τον Pun1sher, ο οποίος θα αντιμετωπίσει viewers σε 1v1 Challenge στο LoL, στο κανάλι της Red Bull στο Twitch. Θα δοθεί ένα skin 1350 RP σε πέντε random νικητές από το chat.

Την επόμενη Δευτέρα (22/5) θα δοθεί επίσης ένα skin αξίας 1350 RP σε πέντε τυχαίους νικητές από το chat, στο stream του TheRock7, ο οποίος θα παίξει Custom παιχνίδια 5v5 στο League of Legends, τα λεγόμενα Agorines Custom!

Στις 29/5, ο Renko θα παίξει με viewers custom παιχνίδια 5 γύρων στο CS:GO. Αυτήν την φορά θα δοθούν 5 Steam Cards αξίας 10 ευρώ η κάθε μία.

Επίσης, οι viewers βλέποντας τα streams μαζεύουν πόντους, τους οποίους θα μπορούν να εξαργυρώσουν για να κερδίσουν Red Bull για έναν μήνα, αλλά και VIP Pass για τα events της Red Bull.

Όλα τα streams θα ξεκινούν στις 17:00 και θα διαρκούν δύο ώρες.

https://twitter.com/WLGgr/status/1656624897269932032

Ακολουθήστε μας στο Instagram, Twitter, Facebook, YouTube και Tik Tok για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της ομάδας μας. Το κανάλι της Red Bull στο Twitch θα το βρείτε εδώ

%d bloggers like this: