One Piece: Σχολιασμός Chapter 869
June 15, 2017 Share

One Piece: Σχολιασμός Chapter 869

Καλησπέρα για ακόμη μια εβδομάδα φίλοι του One Piece. Μετά από συνεχόμενες εβδομάδες όπου είχαμε Chapter, φτάσαμε στο νούμερο 869 με τίτλο “Under Siege”. Πρόκειται για ένα Chapter χωρίς ιδιαίτερους διαλόγους αν εξαιρέσετε τις τελευταίες σελίδες, ωστόσο περιέχει αρκετά σημαντικά νέα για τον Capone “Gang” Bege. Από κει και πέρα δεν έχουμε κάτι το συγκλονιστικό, ωστόσο τα επόμενα Chapters είναι αυτά στα οποία θα έχουμε το ζουμί του Arc και θα ξεκαθαριστεί το αν θα υπάρξει μάχη ή όχι. Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο Chapter είχαμε την ολοκληρωτική αποτυχία του σχεδίου του Bege και των Strawhats, αφού κάθε σκοπός η τρόπος διαφυγής τους χάθηκε, ενώ έκλεισε με το Awakening του Bege και το Big Father κάστρο, μέσα στο οποίο κρύφτηκαν προσωρινά οι πρωταγωνιστές μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Τεράστια σύγχυση επικρατεί στην αρχή του κεφαλαίου μετά το awakening του Bege. Καλεσμένοι και πειρατές της Big Mom είναι σοκαρισμένοι από την εξαπάτηση σου Bege σε βάρος της Big Mom. Όλοι οι πρωταγωνιστές έσπευσαν να μπουν στο κάστρο του για να είναι προσωρινά ασφαλείς. Το πλάνο γυρίζει στον Du Feld, ή χοντρό Crocodile όπως τον αποκαλώ, ο οποίος αντικρίζει το Tamatebako Box από το Fishman Island που να θυμίσουμε πως περιέχει μια βόμβα μέσα αντί για θησαυρό που όλοι νομίζουν.

Φυσικά και δε θα πήγαιναν όλα καλά για άλλη μια φορά αφού Nami, Chopper και Carrot πιάνονται από τους Big Mom Pirates προτού φτάσουν στο κάστρο του Bege. Ωστόσο, ο Sanji ελευθερώνει την οικογένεια του, και αυτοί του ανταποδίδουν την χάρη, κάνοντας μια επίθεση με στόχο την ελευθέρωση των Strawhats που πιάστηκαν. Και έτσι γίνεται. Με μια σειρά επιθέσεων από τα αδέρφια του Sanji, οι προαναφερθείς εγκλωβισμένοι ελευθερώνονται και καταφέρνουν τελικά να εισέλθουν και αυτοί, όπως και η Germa στο κάστρο του Bege για να προστατευθούν.

Πάλι στον Du Feld το πλάνο οποίος έφτασε στο Tamatebako. Στα κρυφά βέβαια ο dealer του underworld ελπίζει στο να βρει κάποιον τεράστιο θησαυρό από το πασίγνωστο αυτό κουτί. Ωστόσο οι κραυγές της Big Mom και το οστικό κύμα αυτών, εκσφενδόνισαν το κουτί μακρυά από τα χέρια του.

Ο Bege από το γιγάντιο φρούριο του εξακολουθεί να προσπαθεί να πετύχει την Big Mom με κάποια βολή μην έχοντας επιτυχία αφού τόσο ο Perospero όσο ο Katakuri στέκονται εμπόδιο στα πυρά του. Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά, η κόλλα από το φρούτο του Katakuri εμποδίζει και τη μετακίνηση του κάστρου και τους περαιτέρω πυροβολισμούς. Οι Big Mom Pirates κατάφεραν να αναχαιτίσουν και την Brulee από τα χέρια των Strawhats ενώ το πλάνο γυρίζει εντός του κάστρου.

Και κάπου εδώ φτάνει το τέλος του Chapter. Ο Bege εξηγεί στους εντυπωσιασμένους Strawhats την δύναμη του λέγοντάς τους πως σε περίπτωση που καταστραφεί το κάστρο, ο ίδιος θα πεθάνει, ενώ όλοι όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτό θα εκτοξευτούν προς τα έξω. Και όλως τυχαίως ο Bege ξαπλώνει ματωμένος στο πάτωμα. Η Big Mom έχει συνέλθει και φαίνεται διατεθειμένη να πάρει εκδίκηση από τον προδότη Bege στον οποίο και επιτίθεται.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Όπως σας είπαμε ο σχολιασμός θα ήτανε μικρός καθώς αυτό το κεφάλαιο ήταν γεμάτο εικόνες και είχαμε πολύ μικρούς διαλόγους. Δύσκολα τα πράγματα για τους Strawhats και ακόμα πιο δύσκολα για τον Bege ο οποίος δεν νομίζω να σκοτωθεί τόσο εύκολα, καθώς ποντάρω πάρα πολύ στους Supernovas για την συνέχεια της ιστορίας. Από κει και πέρα στο παιχνίδι μπαίνει και η Germa που κατά πάσα πιθανότατα θα συνεργαστεί με τους πρωταγωνιστές μας στην τεράστια αυτή ανάγκη που προέκυψε. Είναι σίγουρα υπολογίσιμη δύναμη και μεγάλη προσθήκη εν όψει της μεγαλύτερης μάχης που έχουν δώσει μέχρι σήμερα. Δυστυχώς έχουμε break την επόμενη εβδομάδα οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε για περισσότερα νέα και εξελίξεις! Καλή συνέχεια!

Ja9uAr

Ja9uAr

Ασχολούμαι με τα Games από πολύ μικρός, λατρεύω τα Action/Adventure Games και έχω τεράστια αδυναμία στα Exclusives του PlayStation.