Last Of Us πού είσαι;
June 16, 2017 Share

Last Of Us πού είσαι;

Αν υπήρχε ένα video game για το οποίο όλοι συντονίστηκαν κατά τη διάρκεια της E3, ανεξαρτήτως αν ήταν fan του PlayStation, του XBOX, του PC είτε οποιασδήποτε άλλης παιχνιδομηχανής , σίγουρα αυτό το παιχνίδι θα ήταν το sequel του The Last Of Us. Το Part II σε ένα από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια στην ιστορία του gaming (αν όχι το πιο πετυχημένο) ήταν με διαφορά το μεγαλύτερο όνομα που μας έφερνε η φετινή έκθεση της E3. Η μαμά Naughty Dog όπως συνηθίζω να την αποκαλώ, φρόντισε να μας “τρελάνει” για τα καλά στο PSX event της Sony τα Χριστούγεννα με το απόλυτο reveal του παιχνιδιού. Ο καιρός περνούσε και δεδομένου του ότι δεν είχαμε κανένα νέο του παιχνιδιού έκτοτε, υποθέταμε πως στην E3 η Sony μας επιφύλασσε πλούσιο περιεχόμενο από το αγαπημένο παιχνίδι του κοινού. Απ’ ότι φαίνεται όμως…είχαν άλλα σχέδια.

Last Of Us περιμέναμε και Last Of Us δεν είδαμε. Αλλεπάλληλα trailer από την Sony στο conference της, καθένα από τα οποία μας έκανε να ανυπομονούμε περισσότερο για το μεγάλο μπαμ που φυσικά ήταν το αριστούργημα της Naughty Dog. Ωστόσο το trailer αυτό δεν ήρθε ποτέ. Όλοι μείναμε με ένα ύφος στενάχωρο, συνάμα απογοητευμένο από αυτήν την απροσδόκητη απουσία. Ήταν σίγουρα μεγάλη απώλεια που έδωσε δικαιώματα σε αντιπάλους και ψευτο-fans να κάνουν λόγο για κακή παρουσίαση της Sony (που δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια). Σύντομα, συνειδητοποιώντας πως το Last Of Us II δεν ήρθε, οι fans ξέχασαν όλα τα προηγούμενα εξαιρετικά trailer που αντίκρισαν όπως αυτά των God Of War, Days Gone, και φυσικά την τεράστια έκπληξη του Shadow Of The Colossus. 

Παρ’όλα αυτά, η Naughty Dog ποτέ δεν μας αφήνει έτσι, και στα σίγουρα δεν θα άφηνε τους υποστηρικτές της να βομβαρδίζονται από ερωτηματικά. Συγκεκριμένα τον λόγο πήρε ο Neil Druckmann μέσω του Twitter του, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο το The Last Of Us: Part II δεν παρουσιάστηκε ούτε λεπτό στην E3.

“Πιστέψτε με, είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για να σας δείξουμε περισσότερα από το 2ο ταξίδι του Joel και της Ellie, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι σειρά της Chloe και της Nadine για να λάμψουν”

Κατατοπιστικός ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, ισχυρίζεται όπως καταλαβαίνετε πως τώρα που πλησιάζει ο ερχομός του Uncharted: The Lost Legacy, θέλουν να του δώσουν την προσοχή που του αξίζει έως ότου βρίσκεται και σε πιο προχωρημένο επίπεδο το Last Of Us. Δε συνηθίζει η Naughty Dog να δίνει βαρύτητα σε όλους τους τίτλους της μαζί, οπότε δεν είναι κάτι που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Η φετινή E3 από μεριάς Naughty Dog αφιερώθηκε στο Uncharted, ενώ απ’ότι φαίνεται η Sony θα αρχίσει να προτιμάει το δικό της ανεξάρτητο event (PlayStation Experience – PSX) για δυνατές ανακοινώσεις και πλούσιο περιεχόμενο. Έτσι θα γίνει πιθανότατα και με το δεύτερο Last Of Us.

Η μη εμφάνιση του παιχνιδιού βεβαίως, σημαίνει αυτομάτως και παράταση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του. Πιθανότατα θα μεταφερθεί για το δεύτερο μισό του 2018, ενώ την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν αποκλείεται να την μάθουμε με σιγουριά στο PSX 2017 τον Δεκέμβρη. Διατηρείτε την εμπιστοσύνη σας στην Naugthy Dog, καθώς δεν συνηθίζει να απογοητεύει το κοινό της.

 

Ja9uAr

Ja9uAr

Ασχολούμαι με τα Games από πολύ μικρός, λατρεύω τα Action/Adventure Games και έχω τεράστια αδυναμία στα Exclusives του PlayStation.