Ώρα για TV-Shows του… Facebook!
June 29, 2017
ColudioS (172 articles)
Share

Ώρα για TV-Shows του… Facebook!

Οι fans του Netflix και του Amazon Prime ίσως έχουν έναν νέο “αντίπαλο” σύντομα στο μέλλον, μιας και το Facebook αρχίζει να σκέφτεται την ιδέα για να μπει για τα καλά μέσα στον κόσμο του Online Streaming. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το Facebook είναι σχεδόν έτοιμο να εισχωρήσει στον χώρο της τηλεόρασης, μιας και έχει σκοπό να κατακτήσει το Internet! Σύμφωνα με το The Wall Street Journal, το Facebook, όχι μόνο σκέφτεται να επενδύσει στην παραγωγή διαφόρων original τηλεοπτικών σειρών, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει τις συνομιλίες με διάφορα μεγάλα studio, για δημιουργήσουν αυτές τις σειρές.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι οι σειρές αυτές θα αφορούν άτομα ηλικίας γύρω στα 13-34 και το είδος τους θα είναι κυρίως reality, κωμωδίες και δράμα (και όχι σειρές με περιεχόμενο ενηλίκων). Ανάμεσα από τις πρώτες σειρές που θα βγουν στο φως, μάλλον θα είναι μια δραματική σειρά με όνομα “Strangers” και ένα τηλεπαιχνίδι με όνομα “Last State Standing“.

Η όλη σκέψη ίσως φαντάζει ωραία για τους fans των σειρών. Τώρα, εάν η όλη επένδυση θα είναι πετυχημένη, θα κριθεί ανάλογα με το περιεχόμενο που θα έχει. Πάντως, κρίνοντας από τα χρήματα που έχει το Facebook και από δουλεύοντας με στούντιο του Hollywood, το περιεχόμενο των σειρών να είναι αρκετά υψηλής ποιότητας!

Πως σας φαίνεται η ιδέα του Facebook να “εισχωρήσει” μέσα στον κόσμο της τηλεόρασης;

Πηγή: ScreenRant

ColudioS

ColudioS

Λάτρης των τηλεοπτικών σειρών και των ταινιών. Ασχολούμαι με Blogs για αρκετό καιρό και μου αρέσει τόσο να ενημερώνομαι όσο και να ενημερώνω για τα διάφορα νέα σε διάφορους τομείς.