Greek Legends League

Η WLGaming πήρε μία άνετη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού με 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Greek Legends League.

Μετά από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Greek Legends League, η WLGaming τέθηκε αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μας από το πρώτο παιχνίδι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς ήταν ανώτερη από τους «πράσινους» σε όλα τα μήκη και πλάτη του Summoners Rift.

Ο Bruness από την αρχή του πρώτου game έδειξε τις…. ορέξεις του, αφού με τον Jarvan IV έκανε ένα τέλειο παιχνίδι (11-1-12). Επίσης, ο Bananito με την Annie ήταν εξίσου εξαιρετικός (0-2-21), με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αντιδράσει. Η ομάδα μας έφτασε εύκολα στο 1-0, ενώ η εικόνα ήταν παρόμοια και στο δεύτερο game.

Ο Bananito με 1-0-15, ο Bruness με 5-2-12 και o HeSSZero με 10-2-5 ηγήθηκαν της προσπάθειας της ομάδας μας και φτάσαμε σε επίσης μία εύκολη επικράτηση για το 2-0.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση στο τρίτο game, παρά την πολύ καλή εμφάνιση που είχε και πάλι ο Bruness στον Jarvan IV (12-5-14) και την πολύ καλή προσπάθεια του HeSSZero (7-4-12) να κρατήσει την ομάδα μας στο παιχνίδι της νίκης. Ωστόσο, ο Ryze με ένα Realm Warp έπιασε στον… ύπνο την WLGaming και μεταφέροντας όλο τον Παναθηναϊκό στο Nexus της ομάδας μας, έγινε το 2-1.

Το τέταρτο game ήταν και το πιο γρήγορο της σειράς, καθώς τελείωσε σε 26 λεπτά, με την WLGaming από την αρχή να έχει τον πλήρη έλεγχο στο Summoners Rift.

Ο Vladi με τον Azir ήταν πολύ καλός (2-1-7 και 20 χιλιάδες damage) και ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Η ομάδα μας έφτασε στην νίκη και έκανε το 3-1 για να περάσει στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει τους Team Phantasma (21/3).

Ακολουθήστε μας στο Instagram, Twitter, Facebook, YouTube και Tik Tok για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

%d bloggers like this: