Vladi

Ο Βλαδίμηρος “Vladi” Κουρτίδης θα είναι ο νέος Midlaner για την ομάδα μας στο League of Legends, αντικαθιστώντας τον Dominant.

Μετά από την αποχώρηση του Dom1, η ομάδα μας κινήθηκε γρήγορα και προχώρησε σε αυτήν την πολύ σημαντική κίνηση. Στα 17 του χρόνια, ο “Vladi” είναι από τους πλέον ταλαντούχους παίκτης στο LoL και ήδη τα προηγούμενα χρόνια έκανε όλη την ελληνική σκηνή να μιλά για εκείνον.

Background

Ο “Vladi” μπήκε στην επαγγελματική σκηνή του League of Legends με την φανέλα των CBS Esports, το 2021. Στη συνέχεια μεταπήδησε στους Hive Athens, στους οποίους αγωνίστηκε στο Summer Split του 2021 και τελείωσε τη σεζόν με τους Team Refuse.

Το 2022 ο “Vladi” έκανε την έκρηξή του. Η αρχή έγινε με την ομάδα μας, με την οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του Spring Split (ρεκόρ 13-1), την δεύτερη στα playoffs, αγωνίστηκε στο EU Masters, ενώ κατέκτησε το PAO Athenian eSports Cup, όπου η WLG νίκησε την Zerolag με 2-1 στον τελικό.

Από εκεί ο “Vladi” βρέθηκε στους Riddle Esports, ομάδα με έδρα την Νορβηγία, από τους οποίους αποχώρησε τον Σεπτέμβριο.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τον “Vladi” στον κορυφαίο Esports οργανισμό στην Ελλάδα και ευχόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο Spring Split, το οποίο ξεκινά στις 24 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε μας στο Instagram, Twitter, Facebook, YouTube και Tik Tok για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

%d bloggers like this: