Valorant Challengers Italy

Μετά από την ήττα στην πρεμιέρα του Valorant Challengers Italy, η ομάδα μας πήρε την πρώτη της νίκη με 13-11 κόντρα στους GMT Esports.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, καθώς πήραμε το προβάδισμα με 2-1, αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα μας έβαλε πίσω. Οι GMT πήραν τα πάνω τους και μπόρεσαν τελικά να κλείσουν τον πρώτο γύρο στο 8-4.

Ωστόσο, μόλις γυρίσαμε στους defenders ξεκίνησε η αντεπίθεση. Με τον Fanboy να βρίσκει φοβερά shots και τον m1teZ για ένα ακόμα παιχνίδι να δείχνει το πόσο καλός είναι, η WLGaming κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10.

Από αυτό το σημείο και έπειτα, φάνηκε ότι η ομάδα μας μπόρεσε να πάρει την ψυχολογία που απαιτούνταν και τελικά έφτασε στην νίκη με 13-11.

Κορυφαίος για την ομάδα μας ήταν ο Fanboy με 1,5 KDA, 290 combat score και +6 στο plus/minus, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Cookie (0,8 KDA, 129 combat score και +3 plus/minus) και m1teZ (1,4 KDA, 214 combat score και +3 plus/minus).

Ακολουθήστε μας στο Instagram, Twitter, Facebook, YouTube και Tik Tok για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

%d bloggers like this: