Greek Legends League

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε το split για την WLGaming Esports στο Greek Legends League νικώντας την Gasespace.

Το νέο σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Βασίλης «TheRock7» Βολτής στην WLGaming δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του και να έχει δέσει με το… καλημέρα.

Η ομάδα μας ήταν ουσιαστική και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην Gamespace, με τον Vladi στην επιστροφή του στους WLGaming, να δίνει τον ρυθμό στους συμπαίκτες του. Στο 4 λεπτό του game έγινε το dive στο bot lane και ο Έλληνας mid laner πήρε το πρώτο triple kill της σεζόν.

Το ερωτηματικό πριν από την έναρξη του game ήταν ο Bananito, ο οποίος έκανε role swap και από εκεί που όλοι τον είχαν συνηθίσει να αγωνίζεται ως ADC, γύρισε στο Support.

Ο Νίκος «Bananito» Φάκης, στην Lux έδειξε ότι έχει κάνει μία σωστή μετατροπή του ρόλου του και στο παιχνίδι ήταν ουσιαστικός.

Η ψαλίδα, όσο προχωρούσε το game, μεγάλωνε ανάμεσα στις δύο ομάδες με την WLGaming να αποδεικνύει ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο split. Με τον Jeyrus, HeSSZero και Brunes να έχουν μία μεστή εμφάνιση και να μην βρίσκουν σημαντικό προβλήματα απέναντι στους αντιπάλους τους, η ομάδα μας έφτασε στην εμφατική επικράτηση.

Μάλιστα, κανένας παίκτης μας δεν σημείωσε κάποιο death και το τελικό σκορ ήταν 14-0, με την διαφορά στα gold να φτάνει τις 18,2 χιλιάδες στο τέλος του game.

Ακολουθήστε μας στο Instagram, Twitter, Facebook, YouTube και Tik Tok για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

%d bloggers like this: