Valorant Challengers Italy

Η WLGaming Esports πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να επικρατήσει των Axolotl 13-9 και ανέβηκε 2-1.

Το game δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας για ακόμα μία φορά, καθώς οι Axolotl βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0. Ωστόσο, με κάποια clutch plays από τον Cookie και τον Redwesty η WLGaming βρήκε ρυθμό και επέστρεψε.

Ο πρώτος γύρος έκλεισε στο 6-6 και στον γύρο των defenders η ομάδα μας έδειξε τρομερή ψυχραιμία και έριξε το τέμπο στο map.

Η ομάδα μας άντεξε στην πίεση που προσπάθησαν να ασκήσουν οι Axolotl και τελικά έφτασε στη νίκη με 13-9 και έκλεισε την πρώτη εβδομάδα του Valorant Challengers με 2-1 και στην 4η θέση.

Κορυφαίος για την ομάδα μας ήταν ο m1tez με 2,7 KDA και 247 combat score. Πολύ καλοί ήταν οι Redwesty με 1,9 KDA και 234 combat score, Fanboy με 1,3 KDA και 234 combat score, Syyse με 1,8 KDA και 194 combat score και Cookie με 1,4 KDA και 167 combat score.

Ακολουθήστε μας στο Instagram, Twitter, Facebook, YouTube και Tik Tok για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

%d bloggers like this: