Παιχνίδια για παρέες στο PS4!
May 28, 2017 Share

Παιχνίδια για παρέες στο PS4!

Δεν είμαστε όλοι οι gamers το ίδιο. Άλλοι αρέσκονται στο να ασχολούνται μόνοι τους με την εκάστοτε κονσόλα τους, προτιμώντας Adventures,RPG και τέτοιου είδους παιχνίδια γενικότερα. Από την άλλη, υπάρχει και η κατηγορία ανθρώπων που προτιμούν να παίζουν με παρέες ή και την οικογένεια τους στο σπίτι τους τα αγαπημένα τους video games. Τα couch games έχουν άλλη φάση. Είναι αλλιώς να απολαμβάνεις ευχάριστους τίτλους αλληλεπιδρώντας με τα αγαπημένα σου άτομα. Τόσο το γέλιο και η ευχαρίστηση, όσο και ο ανταγωνισμός προσδίδουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα multiplayer παιχνίδια σας και σίγουρα είναι ένας ωραίος τρόπος να περάσετε καλά με τους φίλους σας. Για εσάς λοιπόν που επιθυμείτε να παίζετε με την αγαπημένη σας παρέα στο PS4 σας έχουμε ορισμένες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τι είναι καλύτερο για εσάς και το παρεάκι σας. Ας τα δούμε συνοπτικά:

  • Rayman Legends

Πολύ υποτιμημένο παιχνίδι και πραγματικά πιστεύω ότι άποψη couch-gaming είναι σίγουρα πολύ καλό. Παίζετε μέχρι 4 παίκτες σε συναρπαστικά stages και με διάφορα challegnes. Έχει πολύ ωραίο στήσιμο και χρειάζεται απόλυτη συνεργασία για να φτάσετε στον τελικό στόχο. Πιστεύω για multiplayer είναι εξαιρετικά ευχάριστο, με πολύ γέλιο και πρωτοτυπία.

  • Little Big Planet 3

Δεν είχα παίξει τα προηγούμενα ωστόσο το τρίτο παιχνίδι που υποτίθεται πως είναι και το καλύτερο της σειράς είναι πάρα πού καλό. Το Puzzle exclusive της PlayStation όπως και ο Rayman ειδικεύεται στην συνεργασία των παικτών και έχει αρκετή πλάκα στην εξέλιξη του. Σίγουρα θα το απολαύσουν οι μεγάλες παρέες.

  • Overcooked

Ένα πολύ χαρούμενο παιχνιδάκι με στρατηγική και γέλιο θα βοηθήσει την παρέα να ευχαριστηθεί το video game. Είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα ευχάριστο για όσα άτομα το παίξουν μαζί.

Fighting Games:

  • Mortal Kombat X
  • Tekken 7
  • Injustice 2
  • Street Fighter V

Τα fighting games είναι για τους πιο ανταγωνιστικούς της παρέας. Αν θέλετε να κατατροπώσετε τους φίλους σας και να τονώσετε τον μεταξύ σας ανταγωνισμό μα ταυτοχρόνως να περάσετε πολύ ευχάριστα τον χρόνο σας, τα παραπάνω games σίγουρα θα σας συναρπάσουν και θα περάσετε ατελείωτες ώρες κοντραρίσματος.

Sport Games:

  • FIFA 17
  • PES 2017
  • NBA 2K17

Για τους πιο αθλητικούς οπαδούς και τους λατρεμένους προπονητές του καναπέ τα sport παιχνίδια είναι πολύ καλές αγορές. Οι εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών τα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, είναι αρκετά ρεαλιστικά και σίγουρα οι fans των αθλημάτων αυτών θα περάσετε βραδιές με πολλές συγκρούσεις με τους φίλους.

Όλα τα παραπάνω, καινούρια και μη είναι παιχνίδια που έχουμε δοκιμάσει και έχουμε αρκετά καλή άποψη για αυτά. Τα couch games είναι κάτι διαφορετικό για να ξεφύγετε από τα συνεχόμενα solo ή online παιχνίδια. Τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε εσάς και τις παρέες σας.

Ja9uAr

Ja9uAr

Ασχολούμαι με τα Games από πολύ μικρός, λατρεύω τα Action/Adventure Games και έχω τεράστια αδυναμία στα Exclusives του PlayStation.