Κοινά στοιχεία Anthem και Destiny
June 20, 2017 Share

Κοινά στοιχεία Anthem και Destiny

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στην φετινή E3 η περίπτωση του νέου game της Electronic Arts (EA) με τίτλο Anthem. Το νέο αυτό sci-fi με τα εντυπωσιακά οπτικά εφέ του και τον εξαιρετικό σχεδιασμό του ευρύτερου περιβάλλοντος που περιέχει, τράβηξε τα βλέμματα όλων στο φετινό conference της EA. Το παιχνίδι παρουσιάζει κοινά στοιχεία με Destiny ή και με Mass Effect θα έλεγε κανείς, και γίνονται αρκετές συγκρίσεις με αυτά τόσο στον αισθητικό τομέα όσο και στον συνολικό σχεδιασμό. Ένα ακόμη open-world επιστημονικής φαντασίας με πολυάριθμες αποστολές προς εκτέλεση θα έρθει στις κονσόλες μας και φαίνεται αρκετά πιο πρωτότυπο από τους προαναφερθείς τίτλους.

Το παιχνίδι είναι υπό σχεδιασμό καιρό τώρα, ενώ σε μεγαλύτερες δηλώσεις είχε προχωρήσει ο αντιπρόεδρος της EA, Patrick Soderlund που υποσχέθηκε έναν εξαιρετικό shooter τίτλο.

“Το Anthem είναι ένα κοινωνικό παιχνίδι όπου εσείς και οι φίλοι σας πηγαίνετε σε αποστολές και ταξίδια. Είναι ένα παιχνίδι πάνω στο οποίο δουλεύουμε σχεδόν τέσσερα χρόνια τώρα, και η κυκλοφορία του τον επόμενο χρόνο θα σημάνει την έναρξη ενός δεκαετούς ταξιδιού για εμάς.” – είπε ο Soderlund

Με βάση τα παραπάνω στην EA είναι αποφασισμένοι να πάρουν πολύ στα σοβαρά τον νέο τίτλο τους. Ένα δεκαετές πλάνο σημαίνει πως αυτομάτως εμπεριέχει μεγάλη συνέχεια και πολλά υποσχόμενο περιεχόμενο για να την στηρίξει. Όλα φυσικά θα κριθούν από την επιτυχία η μη του πρώτου παιχνιδιού. Το Anthem κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018 και το hype είναι σίγουρα τεράστιο.

Ja9uAr

Ja9uAr

Ασχολούμαι με τα Games από πολύ μικρός, λατρεύω τα Action/Adventure Games και έχω τεράστια αδυναμία στα Exclusives του PlayStation.