Η ταινία Uncharted δανείζεται τον Spider-Man!
May 23, 2017 Share

Η ταινία Uncharted δανείζεται τον Spider-Man!

Αν κάποιος δεν μπορεί να περιμένει σίγουρα είμαι εγώ. Και μόνο στο άκουσμα της ενδεχόμενης ταινίας Uncharted πριν λίγο καιρό ενθουσιάστηκα όσο δε πάει. Πολλά σενάρια και πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Πιθανή πλοκή, πιθανοί ηθοποιοί και σκηνικά, όλα φαντάζουν απίστευτα σε μια ταινία που θα κουβαλάει τον τίτλο της αγαπημένης μου σειράς από Video Games. Παρ’ότι η ταινία δεν υποστηρίζεται από την μαμά Naughty Dog ( πράγμα που με προβληματίζει ιδιαιτέρως ) εξακολουθώ να ελπίζω σε κάτι επικό. 

Και εδώ έρχεται το μεγάλο ζήτημα, τι θα δούμε σε αυτό το Uncharted. Με βάση τα νέα δεδομένα η πρώτη ταινία της σειράς θα αποτελεί κάποιο είδος prequel, που θα παρουσιάζει τον νεαρό Nathan Drake και όλα όσα τον έκαναν τον εξερευνητή που όλοι αγαπήσαμε, ακριβώς όπως και στο Uncharted 3: Drake’s Deception. Πως το ξέρουμε αυτό; Οι αποκαλύψεις που έγιναν λίγες μέρες πριν θέλουν τον νεαρό Βρετανό Tom Holland, πρωταγωνιστή του νέου Spider-Man: Homecoming, να ενσαρκώνει τον πολυαγαπημένο Nathan Drake στην εφηβεία! Ο σκηνοθέτης της ταινίας Joe Carnahan, επέλεξε εύκολα τον νεαρό ηθοποιό και ισχυρίζεται πως μπορεί πολύ εύκολα να δώσει στον κόσμο αυτό που επιθυμεί. 

Το γεγονός το ότι η σειρά ξεκινάει κάπως ανάποδα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι δρόμο θα ακολουθήσει η ταινία από άποψη πλοκής. Η ταινία Uncharted έχει υποστεί πολλές καθυστερήσεις και αλλαγές πλάνων τόσο από τα προβλήματα στην παραγωγή, όσο και από τις απορρίψεις των ηθοποιών όπως αυτή του Chris Pratt που αν θέλετε την γνώμη μου θα ήταν ο πιο ιδανικός ενήλικας Nathan Drake. Παρ΄όλα αυτά θα εξακολουθήσω να περιμένω με ανυπομονησία και πιστεύω ότι με σωστή και υπομονετική δουλειά μπορεί να επέλθει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι φημολογίες θέλουν την ταινία να εμφανίζεται μέσα στο 2017 ωστόσο θα περιμένουμε νέα για μεγαλύτερη σιγουριά!

Ja9uAr

Ja9uAr

Ασχολούμαι με τα Games από πολύ μικρός, λατρεύω τα Action/Adventure Games και έχω τεράστια αδυναμία στα Exclusives του PlayStation.