Η Απόδοση των παιχτών μας στα Τουρνουά της εβδομάδας
March 4, 2018
Giannis Mollas (712 articles)
Share

Η Απόδοση των παιχτών μας στα Τουρνουά της εβδομάδας

Overwatch

Μετά την ανακοίνωση για το Invite στο Cityleague και την συνεργασία μας με το Battlenet Arena οπού οι παίχτες μας θα αγωνιστούν αποκλειστικά εκεί, παίξαμε και το 1ο μας match για το Pre – Season του πρωταθλήματος ενάντια στους Antwerp Giantkillers. Παρότι ξεκινήσαμε δυναμικά νικώντας το 1ο map, στο 2ο map ενώ πάλι είχαμε την υπεροχή χάσατε έχοντας το 99% του capture point έπειτα από φοβερή ανατροπή των Βέλγων. Τέλος η απόδοση έπεσε στο τελευταίο map οπού και ηττηθήκαμε με 1-3.

Rocket League

Για άλλη μια φορά η ομάδα μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας το PESL Tournament. Έχοντας ένα πολύ δύσκολο τελικό οπού φτάσαμε στη παράταση, η άψογη συνεργασία του Jocker με του Musmi μας έδωσε την μεγάλη αυτή νίκη! Συγχαρητήρια!

PUBG

Στο PUBG η Κορεάτικη μας ομάδα έδωσε σημάδια βελτίωσης και έφτασε στην 14η θέση παιρνόντας την διάσημη Κορεάτικη ομάδα MVP οι οποίοι απογοήτευσαν! Να σημειώσουμε πως μιλάμε για το καλύτερο Κορεάτικο πρωτάθλημα οπού προβάλλεται στη τηλεόραση και στο OGN Global με πάνω από 3.000 viewers. Αναμένουμε για την συνέχεια!

Περισσότερα νέα και ανακοινώσεις στην σελίδα μας στο Facebook αλλά και στο twitter!

Giannis Mollas

Giannis Mollas

#WLG