Δε τελειώνει εδώ το Uncharted!
June 23, 2017 Share

Δε τελειώνει εδώ το Uncharted!

Με το δίκιο σας θα έχετε μπερδευτεί και εσείς. Τη μία η Naughty Dog δηλώνει πως το Uncharted 4 θα ήταν η τελευταία περιπέτεια του Nathan Drake, την άλλη πως το franchise κλείνει με τον ερχομό του The Lost Legacy, και τώρα έρχεται νέα φήμη που θέλει να διαψεύδονται και οι παραπάνω θεωρίες. Στο περίπου τουλάχιστον. Και μάλιστα από την ίδια την μητέρα της σειράς η οποία όχι μόνο δεν θέλει να σταματήσει στο Αυγουστιάτικο expansion η σειρά, αλλά μάλλον ήδη σχεδιάζει την συνέχεια της. Λέτε να έχουμε και Uncharted νούμερο 5 στη λίστα; Κανείς δεν ξέρει.

Το μεγάλο μπαμ λοιπόν έγινε από τον Shaun Escayg, συγγραφέα και σκηνοθέτη του The Lost Legacy, ο οποίος σε συνέντευξη του στο Eurogamer έβαλε φωτιά στα media με τις παρακάτω δηλώσεις:

“Δε θα έλεγα ότι είναι το τέλος. Ο κόσμος των κλεφτών είναι τεράστιος. Υπάρχουν τόσοι πολλοί χαρακτήρες. Ακόμα και πριν καταλήξουμε σε αυτήν την ανεξάρτητη ιστορία, εξερευνήσαμε τον Sullivan, τον Cutter, τους δύο μαζί ενωμένους, σκεπτόμενοι πως θα ήταν σωστό, φτιάχνοντας έτσι κάτι νέο, κάτι φρέσκο. Και η Chloe ήταν αυτή που εμφανιζόταν συνεχώς. Μα να πούμε ότι ο κόσμος του Uncharted τελείωσε…αμφιβάλλω πάρα πολύ.” 

“Ναι πράγματι εξερευνήσαμε καθέναν από τους χαρακτήρες αυτού του κόσμου, και όντως έχουμε ιστορίες να ζήσουμε μαζί τους. Αλλά αυτή νομίζω ήταν η καλύτερη που διαλέξαμε να καταλήξουμε.”

Τα λόγια του κυρίου φυσικά πάνε κόντρα σε όλα αυτά τα δεδομένα που ήθελαν το franchise να τερματίζει. Η Naughty Dog σάρωσε μέσω αυτής της σειράς, και έχει σκοπό να την ξεζουμίσει όπως καταλαβαίνετε αφού όπως φαίνεται και στις δηλώσεις τους, έχει ακόμα πολύ περιεχόμενο. Το The Lost Legacy θα είναι κάτι το διαφορετικό και κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει κατά πολύ αν θα υπάρξουν περισσότερα sidestories στην σειρά. Να θυμίσουμε πως Chloe και Nadine έρχονται στο PS4 στις 22 Αυγούστου και τα trailer έως τώρα ήταν πέρα για πέρα συναρπαστικά! Λέτε να έχουμε εκπλήξεις στο PSX του Δεκέμβρη;

Ja9uAr

Ja9uAr

Ασχολούμαι με τα Games από πολύ μικρός, λατρεύω τα Action/Adventure Games και έχω τεράστια αδυναμία στα Exclusives του PlayStation.