Αυστηρό το Middle-Earth: Shadow Of War
June 18, 2017 Share

Αυστηρό το Middle-Earth: Shadow Of War

Το νέο παιχνίδι της σειράς Middle-Earth με τίτλο Shadow Of War είναι καθ’οδόν και τα νέα γύρω από αυτό πολλαπλασιάζονται. Σημαντικότερα φυσικά ήταν αυτά που ακούστηκαν στην περασμένη E3 που αφορούσαν κατά κύριο λόγο τη δυσκολία του παιχνιδιού. Η Monolith Studios και ο δημιουργός του Michael de Plater προχώρησε σε δηλώσεις,μαζί με τον Troy Baker (voice actor στο παιχνίδι), που θέλουν την μη δυνατότητα επανάληψης των αποστολών στις οποίες αποτύχατε. Συγκεκριμένα:

“Δεν θα χρειαστεί να ξαναπαίξετε την ίδια αποστολή δύο φορές. Δεν μπορούμε να επαναλάβουμε αυτήν την αποστολή που χάσαμε. Ο χρόνος θα προχωράει, ο κόσμος θα εξελίσσεται, οι άνθρωποι που πέθαναν θα παραμείνουν νεκροί”. – Λόγια του de Plater στον Baker.

“Ο κόσμος συνεχώς προχωράει και εξελίσσεται. Δεν αναγκάζεσαι να ξαναπαίξεις δεύτερη φορά μια αποστολή. Είναι cool. Θα σας δώσουμε την ευκαιρία να χτίσετε την δικιά σας ιστορία, τον δικό σας χαρακτήρα, και να διαλέξετε: θα είστε ο φύλακας ή το φάντασμα; ” – Είπε ο Troy Baker.

Το παιχνίδι, μέσω των trailer που κυκλοφόρησαν έχει ανεβάσει εξαιρετικά ψηλά τον πήχη. Φαίνεται αρκετά ποιοτικό, πιθανότατα και καλύτερο από το προηγούμενο παιχνίδι. Θα κυκλοφορήσει φέτος στις 10 του Οκτωβρίου σε όλες φυσικά της κονσόλες και η ενδεχόμενη επιτυχία του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Συντονιστείτε μαζί μας για περισσότερα νέα.

Ja9uAr

Ja9uAr

Ασχολούμαι με τα Games από πολύ μικρός, λατρεύω τα Action/Adventure Games και έχω τεράστια αδυναμία στα Exclusives του PlayStation.