Καλησπέρα παίχτες του Paragon,

Η εταιρία αποκάλυψε τον νέο ήρωα του Paragon ! Ο Kwang θα είναι διαθέσιμος την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου ! Δείτε το ήρωα παρακάτω !

Ο Kwang είναι ένας ισχυρός πολεμιστής. Είναι ένας ξιφομάχος, ο οποίος χρησιμοποιεί το θρυλικό του σπαθί και από κοντά, αλλά και από μακριά !

  • Light of the Heavens : Ακτίνες φωτός χτυπάν το σπαθί, προκαλώντας αρκετή ζημιά γύρο του. Επίσης δίνει σωματική και φυσική προστασία στον Kwang.
  • Judgement of the Heavens : Ο Kwang ρίχνει το σπαθί του στον ουρανό. Όταν αυτό προσγειώνεται, δίνει ζημιά στους εχρθούς. Το σπαθί παραμένει στο έδαφος περιμένοντας την επόμενη κίνηση του Kwang.
  • Gift of the Heavens : Παθητική κίνηση – Το σπαθί του Kwang δημιουργεί εκρήξεις φωτός, δημιουργόντας μία αύρα γύρο από αυτό, προσφέροντας αρπαγή ζωής σε αυτόν και τους συμμάχους του.
  • Fury of the Heavens : Ο Kwang περιστρέφει το σπαθί του, γύρο του, χτυπώντας και επιβραδύνοντας τους εχθρούς του. Αν το σπαθί του βρίσκεται μακριά από αυτόν, ο Kwang θα μεταφερθεί εκεί και έπειτα θα επιτεθεί.

kwang_screenshota-1920x1080-38e04de8e8c853eba6f119dc0e7a35c322f88ab7

Όπως πάντα όλοι οι ήρωες είναι δωρεάν, όπως θα είναι και ο Kwang. Το Paragon είναι σε Free Open Beta οπότε τί περιμένετε, κατεβάστε το και παίξτε !

Αυτά από εμένα GLHF !

Source: Epic Games !