Καλησπέρα παίχτες του Paragon !

Πρόσφατα, το Paragon δέχτηκε αρκετές αλλαγές στο καλλιτεχνικό μέρος. Τα πλάσματα στην ζούγκλα ανανεώθηκαν και προστέθηκαν VFX και ηχητικά εφέ σε αυτά. Σε πολλές κάρτες άλλαξε η εμφάνισή τους. Ακόμη προστέθηκαν 2 νέες εμφανίσεις ηρώων [Tier 2] (Obsidian Rampage και Biofreak Murdock !)

Επίσης, τα νέα συναισθήματα των ηρώων είναι διαθέσιμα για αγορά, έτσι ώστε οι παίχτες να εκφράζονται με περισσότερους τρόπους όταν αντιμετωπίζουν τους εχρθούς τους.

Η Lt. Belica βρίσκεται πλέον μαζί με όλους τους υπόλειπους ήρωες, όπως ήταν αναμενόμενο (#Every3Weeks).

Επιπλέον, στην συλλογή με τις κάρτες προστέθηκαν οι Epic Rare Cards. Η κοινώτητα κέρδισε την κάρτα Empyrean Mask μέσω μίας δοκιμασίας της κοινώτητας για streaming. Κάρτες για διείσδυση πανοπλίας δέχτηκαν αλλαγές σταθεροποίησης. Ο στόχος της εταιρίας είναι να δώσουν στους παίχτες την δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους πακέτα καρτών. Παρόλα αυτά χρειάζονται αρκετές αλλαγές ακόμα, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος !

Ο χρόνος του κάθε παιχνιδιού είναι σημαντικός για κάθε MMO. Η εταιρία πιστεύει πως είναι αρκετά μεγάλος και έχει εστιάσει στο να τον κάνει μικρότερο. Πως; Κάνοντας αλλαγές στις χρονικές στιγμές για την ζούγκλα και τα πλάσματα εκεί, το κάθε πότε θα αναγεννάται το Orb Prime και το Black Buff, ακόμη και στο πόσο γρήγορα κινούνται τα minions ! Η εταιρία θέλει να μειώση των χρόνο των παιχνιδιών έτσι ώστε, οι παίχτες να παίζουν περισσότερα παιχνίδια στον χρόνο που έχουν διαθέσιμο.

Τέλος, υπάρχουν βελτιώσεις στην ποιότητα των ηρώων, UI, PS4 controllers (Για νέο ανταγωνιστικό έλεγχο), βελτιώσεις στα ΑΙ  !

Αυτά από μένα, GLHF !

Source : Epic Games !