Ένα τερατάκι παρουσίασε η Lenovo, το Lenovo Phab2 Pro είναι όπως αναφέρεται στο site της Lenovo «το πρώτο κινητό που περιλαμβάνει το Tango, μια νέα τεχνολογία της Google που επιτρέπει την επαυξημένη πραγματικότητα στα παιχνίδια και τα βοηθητικά προγράμματα.» Μέσα από το Phab2 Pro μπορεί ο καθένας να δει αντικείμενα και πληροφορίες να ενσωματώνονται στον πραγματικό κόσμο! Πχ. όπως αναφέρεται στο site: Να δεις αν ταιριάζει ένα έπιπλο με τον χώρο του σπιτιού σου, να παίξεις με το εικονικό σου κατοικίδιο κλπ! Είναι μια τεχνολογία που θα σας κάνει να ανακαλύψετε νέες δυνατότητες στο spartphone σας.

Πολύ ελκυστικά τα λόγια της Lenovo στην επίσημη παρουσίαση του Phab2 Pro στην ιστοσελίδα της και το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και την εμφάνιση του συγκεκριμένου μοντέλου που εμφανίζεται σε λεπτή γραμμή όπως τα περισσότερα πλέον smartphones, διαθέτοντας μια οθόνη 6.4 ιντσών! ζυγίζοντας παράλληλα και 259 γραμμάρια, κάνοντας όμορφη και αισθητή την παρουσία του. Η κύρια κάμερα του είναι στα 16 Megapixels υποστηρίζοντας 2160p, διαθέτοντας μπροστινή στα 8 Megapixels στα 1080p. Η μπαταρία του κινητού είναι χωρητικότητας 4050 mAh βγάζοντας εύκολα μια γεμάτη μέρα χρήσης και ίσως και παραπάνω και κυκλοφορεί στα χρώματα Gunmetal Grey και Champagne Gold.

Επειδή όμως τελευταία παρατηρούμε πως ελκυστική εμφάνιση σημαίνει και «ελκυστικό» hardware, η Lenovo φρόντισε να το φροντίσει και αυτό στο Phab2 Pro, εξοπλίζοντας το με τον Snapdragon 652 και την κάρτα γραφικών Adreno 510, δίνοντας του εσωτερικό χώρο 64 GB με δυνατότητα επέκτασης στα 256 με microSD σε συνοδεία με τα 4 GB Ram!

Κλείνοντας θέλω να προσθέσω ότι εκτός από την τεχνολογία Tango, διαθέτει την δυνατότητα του fast-charging για την μπαταρία του και δίνει την ικανότητα στον κάτοχο του να ξεκλειδώνει την συσκευή του με το αποτύπωμα του!

Ένα κινητό που το περιμένουμε να κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα στην τιμή των 499$ και μόνο αδιάφορους δεν μας άφησε, σίγουρα δεν είναι στο Top επίπεδο των μοντέλων που διαθέτουν Snapdragon 820 και την Adreno 530 διαθέτοντας 6 GB Ram, αλλά επειδή δεν είμαστε πλεονέκτες δεν μένουμε καθόλου απογοητευμένοι με το τι μας παρέχει το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς είναι υπεραρκετά!

Source: Lenovo