Το καλύτερα smartphone μοντέλα της Motorola σερβίρεται στο πιάτο σας! Στα πλαίσια του Lenovo Tech World, η Lenovo παρουσίασε το Moto Z μαζί με το Moto Z Force και εμάς στους WLGaming δεν μας άφησαν αδιάφορους. Ας τα δούμε αναλυτικά!

Motorola Moto Z

motoz-front5

 

Αυτό είναι το Moto Z, με slim body και ωραίο design εμφανίζεται και εξαφανίζεται στο χέρι του κατόχου του λόγω των 136 γραμμαρίων του, προσπαθώντας να κάνει αισθητή την παρουσία του με την AMOLED οθόνη του των 5.5 ιντσών η οποία έχει ανάλυση 1440 x 2560 pixels.

Κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά του, παρατηρούμε τον Snapdragon 820 -τον ίδιο επεξεργαστή που αναφέραμε στο One Plus 3 που κατέχει και το Samsung Galaxy S7- και την κάρτα γραφικών Adreno 530. Κυκλοφορεί με εσωτερική χώρο 32/64GΒ, με δυνατότητα επέκτασης στα 256 με microSD, έχοντας 4GB Ram και στις δυο εκδόσεις του.

Η βασική του κάμερα είναι 13 Megapixels με laser auto-focus, έχοντας παράλληλα και μπροστινή στα 5 Megapixels. Διαθέτει μη αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 2600 mAh και κυκλοφορεί στα χρώματα Black/Gray, Black/Rose Gold, Black/Gold και White.

 

Motorola Moto Z Force

Περιττή είναι μια νέα εικόνα για την εμφάνιση του καθώς είναι ακριβώς ίδια με το Moto Z. Εμφανίζεται και αυτό με την ίδια οθόνη και ανάλυση ακριβώς, τραβώντας λίγο παραπάνω την προσοχή του κατόχου του καθώς είναι κατά 27 γραμμάρια βαρύτερο από το Z.

Αν δούμε μέσα του, παρατηρούμε και σε αυτό το μοντέλο τον Snapdragon 820 και την κάρτα γραφικών Adreno 530, καταλαβαίνοντας πως πρόκειται για μοντέλο με ελάχιστες διαφορές από την απλή του έκδοση. Έχει ακριβώς τις ίδιες εκδόσεις σε εσωτερικό χώρο (32/64GB) ενώ και την ίδια μνήμη Ram.

Ουσιαστικά η αλλαγή του παρατηρείται στην κάμερα του καθώς η κύρια του είναι 21 Megapixels! ενώ την μπροστινή του την κράτησε στα 5 Megapixels. Διαθέτει όμως και βελτιωμένη χωρητικότητα μπαταρίας καθώς το Force έχει μη αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 3500 mAh, κυκλοφορόντας και στα ίδια ακριβώς χρώματα.

 

Κλείνοντας θα αναφέρουμε τις Droid Editions των μοντέλων αυτών που είναι modular, δηλαδή δέχονται τροποποιήσεις σε ήχο, κάμερα κλπ, μη αφήνοντας έτσι το LG G5 να είναι μόνο του σε αυτή την κατηγορία! Τα MotoMods (τα χαρακτηριστικά που «κουμπώνουν» πάνω στις εκδόσεις αυτές) θα έχουν τιμή από 79 έως 299$. Είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο project της εταιρείας και δίνει την ευχέρεια στον αγοραστή να έχει ακριβώς το κινητό με τις δυνατότητες που επιθυμεί!

Τα αναμένουμε σύντομα να κυκλοφορήσουν μέσα στον μήνα και οι τιμές τους στην Ευρώπη ξεκινάνε για το Moto Z και Moto Z Force από 408$ για την απλή έκδοση μέχρι και 720$ για την Droid Edition.

Πολύ δυνατά smartphone, μένει να δούμε την υποδοχή τους από τον κόσμο και την ποιότητα των MotoMods! Πείτε μας και εσείς την γνώμη σας, εμείς τα θεωρούμε ενδιαφέροντα κινητά και θα κρατήσουμε επαφή για τις κριτικές τους!

 

Source: GSMArena