Ο Ah Muzen Cab (AMC) θεωρείται ένας απο τους πιό αδύνατους ADC στον επαγγελματικό χώρο λόγο της ανικανότητας του να αποφεύγει Teamfights και Ganks, όμως είναι εξεραιτικά δυνατός σε μονομαχίες και κυρίαρχος σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού (early, mid και late game).

 

Start

 

Ως AMC, ξεκίνα το παιχνίδι αναβαθμίζοντας πρώτα το Swarm για γρήγορο καθαρισμό του Red Buff Camp και των Boars. Φτάνοντας στο Lane αναβαθμίστε το Hive για καλύτερο Sustain κατα την διάρκεια του Laning Phase.

51a05bf490febbb270e6e0486b94d10a

BUILD

ChargedMorningStar_T2   HealthPotionx2   2930x2

 

Early Game

 

Ο AMC έχει ένα απο τα καλύτερα Laning Phase στο παιχνίδι, έχοντας τη δυνατότητα να καθαρίζει τα Minion Waves με ελάχιστη προσπάθεια. Όταν ο αντίπαλος Jungler φτάσει στο επίπεδο 5, δεν πρέπει να βρίσκεσαι μακριά απο το Tower σου, γιατί ώς ένας εύκολος στόχος, πολύ πιθανόν να κάνει Gank το Lane σου έχοντας τo Ultimate στη διάθεσή του. Πολύ σημαντικό είναι να βάζεις Hives όσο πιο συχνά μπορείς και πάντα να βρίσκεσαι στη περιοχή τους εφόσον μόνο εκείνα μπορούν να σου αντικαταστήσουν την ανικανότητα αποφυγής.

 

Mid Game

 

Χωρίς ικανότητες αποφυγής (Dash, Jump, Teleport) ο AMC δυσκολεύεται να είναι παρόν στα πρώτα teamfights του παιχνιδιού. Ως AMC είναι προτιμότερο να αποφεύγεις Teamfights τα οποία δεν βρίσκονται στο Lane η στo δικό σου μέρος του Jungle γιατί όχι μόνο δεν θα προλάβεις να επιδράσεις το Τeamfight αλλά και θα χάσεις αρκετό Farm ή πιθανόν και το Tower σου.

ABILITY UPGRADE

458398435620d04ebce8bd3f871b68f4

 

Late Game

 

Ώς ένας πολύ εύκολος στόχος, στο Late Game δεν πρέπει να βρίσκεσαι ποτέ μόνος. Στα Teamfights να βρίσκεσαι πίσο απο τον Support σου, πάντα κοντά σε Hives για μέγιστο δυνατό DPS (Damage Per Second) και για περισσότερη ασφάλεια.

FULL BUILD

64px-Transcendence_T3   P_WarriorTabi   SoulEater_T3   2803   WindDemon_T3   download