Πες μας λίγα λόγια για σένα.

Είμαι ένας παίκτης του league of legends που παίζει mid lane, ξεκίνησα το league of legends από αρχές season 2 με main role το jungle και ξεκίνησα το mid lane από την στιγμή που βγήκε ο yasuo.
Έχω φτάσει Challenger 1300 LP Season 5 και τώρα είμαι ένας diamond 1 παίκτης του West που το max division που έχει φτάσει είναι Master 150 LP.

Από τι ηλικία ασχολείσαι με τα games;

Με τα games ασχολούμαι από πολύ μικρή ηλικία περίπου από τα 5-6 χρονών, ξεκίνησα να παίζω video games σε playstation 1.

Πως ανακάλυψες το league of legends;

Το league of legends το ανακάλυψα όταν έπαιζα warcraft σε internet cafe με φίλους και συγκεκριμένα το παιχνίδι dota που είναι παρόμοιο με το league of legends και έβλεπα κάποιους να παίζουν league of legends, ρώτησα το όνομα του παιχνιδιού και το κατέβασα σπίτι.

Έχεις ως στόχο να ασχοληθείς επαγγελματικά με το game;

 

Πάντα στην ζωή μου βάζω στόχους, ένας από τους στόχους μου ήταν να φτάσω challenger division όταν ήμουν gold παίκτης, ο επόμενος στόχος που έχω βάλει είναι να βρω μια επαγγελματική ομάδα και να καταφέρω να φτάσω στο LCS.

Πιστεύεις πως μια Ελληνική ομάδα μπορεί να φτάσει σε υψηλό επίπεδο;

Δεν νομίζω πως κάποια Ελληνική ομάδα θα καταφέρει να φτάσει κάποτε στην LCS σκηνή επειδή δεν υπάρχει συνεργασία και θέληση, μπορείς ίσως κάποιοι παίκτες ατομικά.

Σαν darklline είσαι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία σου;

Πιστεύω θα έπρεπε να ήμουν πιο γνωστός, να με ζητούσαν περισσότερες ομάδες και να μου ερχόταν περισσότερες προτάσεις για οτιδήποτε, δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν ασχολείται ο κόσμος μαζί μου μιας και πιστεύω πως είμαι από τους καλύτερους mid laners που έχουν περάσει από την Ελληνική σκηνή.

Σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιέρωσες και ελπίζουμε να πετύχεις τους στόχους σου!

Βρείτε τον Darklline στο FacebookTwitchYoutube