Η DeNA κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες ένα νέο τίτλο που ονομάζεται Monster Builder στο Google Play. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά παιχνίδια βασισμένα στο Pokemon η DeNA προσπαθεί να προσελκύσει παίκτες με το μοναδικό στυλ γραφικών και τα χαρακτηριστικά ανάμιξης.

Το Monster Builder βρίσκεται σε έναν κόσμο όπου ένα μάτσο εξωγήινοι εισβάλουν στη Γη.
Για να αντεπιτεθούν, οι επιστήμονες έχουν λάβει πράγματι διαφόρων τύπων ειδών DNA από τους εξωγήινους στο πεδίο της μάχης και οι παίκτες του παιχνιδιού πρέπει να το αναμίξουν και να το ταιριάξουν με άλλα DNA για να δημιουργήσουν κάθε είδους τέρατα τα οποία θα βοηθήσουν να αμυνθούν.

1

Στο Monster Builder, κάθε τέρας έχει το δικό του κώδικα του DNA, Υπάρχουν πάνω από 100 συνδυασμοί DNA για περισσότερα από 1.000 συναρπαστικό τέρατα που περιμένουν τους παίκτες να τα εξερευνήσουν.
Επιπλέον, το Monster Builder διαθέτει επίσης βαθύ επίπεδο και  σύστημα εξέλιξης, επιτρέποντας στους παίκτες να καλλιεργούν τα δικά τους πλάσματα.
2
Το gameplay του Monster Builder είναι ένα είδος μάχης που απαιτεί στρατηγική,  Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικούς συνδυασμούς τεράτων και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν τη στρατηγική των αντιπάλων τους.

3 4

Source : 2p.com