Πες μας λίγα λόγια για σένα.
Είμαι ο Χρήστος Παπά ή αλλιώς Crazy4pwnzz είμαι 15 χρονών ασχολούμαι με το stream στο twitch αρκετά και είμαι και competitive player League of Legends και γενικότερα γουστάρω την φάση με το Gaming.

Από πότε άρχισες να παίζεις league of legends;
Άρχισα να παίζω League of Legends από Season 2.

Τι πιστεύεις για τα eSports στην Ελλάδα;
Πιστεύω ότι τα eSports στην Ελλάδα χρειάζονται δουλειά γιατί κάποιος που θέλει να κάνει καριέρα στο e-sports game στο οποίο παίζει competitive δύσκολα ένας οργανισμός θα κάνει την σωστή δουλειά εάν όντως η ομάδα η ο παίχτης κάνει καλή καριέρα όπως να κερδίζει κάποια καλά tournaments κλτπ. Από την άλλη υπάρχουν κάποια main events όπως ΔΕΘ,Gameathlon κλτπ όπου δίνουν καλά prizes αλλά είναι 3 φορές τον χρόνο τέτοια events και κάποιος δεν μπορεί να παλεύει έναν χρόνο για τρία events φυσικά και θα προσπαθήσει για εξωτερικό.

Πιστεύεις ότι έχουμε καλούς παίχτες στο league of legends στην Ελλάδα;
Γενικότερα πιστεύω ότι έχουμε καλούς Έλληνες παίχτες αλλά αυτοί είναι λίγοι όπως ο Forg1ven ο οποίος έχει πετύχει το όνειρο του κάθε competitive player League of Legends επίσης και ο WildPanda,Warrior Lady,R1ou και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είναι πολύ καλοί αλλά οι υπόλοιποι θα πρέπει να ασχοληθούν πιστεύω και να πάρουν το game πιο σοβαρά και θα πετύχουν αρκετά.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίχτης σε Ελλάδα και εξωτερικό;
Forg1ven και Forg1ven ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΖΟΡΤΖΙΟΥ!

Ποιος είναι ο στόχος σου;
Να ανέβω σχετικά σε ένα καλό επίπεδο στην Ελλάδα σαν παίχτης και μετά βλέπουμε την πορεία

Είσαι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία σου;
Εμ μέτρια αν και έχω δυνατότητες να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο απλά θέλω κάποια καλύτερη φόρμα χρόνο και αυτοπεποίθηση και θα τα καταφέρω πιστεύω το rise up που λέμε.

Σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιέρωσες και ελπίζουμε να πετύχεις τους στόχους σου!
Ευχαριστώ και εγώ πολύ για το interview!

Βρείτε τον Crazy4pwnnz στο FacebookTwitch – Instagram