[ΥΠΟ ΕΠΕΞΕΕΡΓΑΣΊΑ!]

[PBE Cycle: 6.9]

[Source:  S@20]

Ένα αρκετά μεγάλο Update μπήκε τώρα στο Pbe! Σε αυτό το update έχουμε:

Iron Inquisitor Kayle (750RP)

 

Cursed Revenant Nocturne (750RP)

 

Black Scourge Singed (750RP)

 

Mid-Year Mage Updates

Malzahar

Ο Μάλζαχαρ εξακολουθεί να είναι μάγος με περιορισμένη ευκινησία και μεγάλες δυνατότητες παγίδευσης των αντιπάλων, αλλά πλέον έχει περισσότερους φίλους από το κενό που έρχονται να τον προστατέψουν. Ο Προφήτης έχει επίσης περισσότερες δυνατότητες άμεσης εμπλοκής σε ομαδικές μάχες χάρη στη νέα παθητική του, την Κατάσταση Κενού.

    

Παθητική – Κατάσταση Κενού

Ο Μάλζαχαρ μπαίνει σε Κατάσταση Κενού, όταν δεν έχει δεχτεί απευθείας ζημιά για ένα χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια της Μετατόπισης Κενού, ο Μάλζαχαρ δέχεται σημαντικά λιγότερη ζημιά και είναι άτρωτος σε επιδράσεις καταστολής πλήθους, ενώ παραμένει σε Κατάσταση Κενού για μικρό χρονικό διάστημα αφότου δεχτεί ζημιά.

Q – Κάλεσμα του Κενού

Ο Μάλζαχαρ ανοίγει δύο πύλες στο Κενό που εκτοξεύουν πύρινα βλήματα προς τα μέσα και προκαλούν Μαγική Ζημιά και σίγαση των εχθρών.

W – Σμήνος του Κενού

Ο Μάλζαχαρ καλεί ένα Πλάσμα του Κενού που παραμένει στον αγώνα για ορισμένο χρονικό διάστημα. Την πρώτη φορά που ένα Πλάσμα του Κενού θα χτυπήσει έναν ήρωα, ένα μεγάλο τέρας ή ένα επικό τέρας ή θα βοηθήσει στην εξόντωση μιας μονάδας, ο Μάλζαχαρ θα καλέσει ένα νέο Πλάσμα του Κενού με την ίδια διάρκεια που απομένει. Όταν είναι ενεργά τρία ή περισσότερα Πλάσματα του Κενού, αποκτούν όλα Μπόνους Ταχύτητα Επίθεσης.

E – Εφιαλτικά Οράματα

Ο Μάλζαχαρ μολύνει το μυαλό του στόχου του με φρικτά οράματα του θανάτου τους, προκαλώντας ζημιά κάθε δευτερόλεπτο. Αν ο στόχος πεθάνει ενώ είναι επηρεασμένος από τα οράματα, αυτά μεταφέρονται σε κοντινή εχθρική μονάδα και ο Μάλζαχαρ αποκτά Μάνα. Τα Πλάσματα του Κενού του Μάλζαχαρ ελκύονται από τις μονάδες που επηρεάζονται.

R – Απόκοσμη Αρπαγή

Ο Μάλζαχαρ καταστέλλει έναν στοχευμένο ήρωα στη διάρκεια του χρόνου, δημιουργώντας μια ζώνη αρνητικής ενέργειας γύρω του. Όλοι οι εχθροί (και ο κατεσταλμένος στόχος) στη ζώνη δέχονται Μαγική Ζημιά ανά δευτερόλεπτο ίση με ένα ποσοστό της μέγιστης Ζωής τους.

Brand

Οι αλλαγές του Μπραντ στην Mid-Season θα βάλουν φωτιά σε όλο τον κόσμο. Θα είναι πιο δύσκολο να αποτελειώσει μεμονωμένους στόχους, αλλά όταν οι εχθροί συγκεντρώνονται σε ένα σημείο για ασφάλεια, θα μπορεί να εξαπολύσει τη Φλεγόμενη Εκδίκηση, για να τους καταστρέψει.

    

Παθητική – Φλόγα

 

Οι ικανότητες του Μπραντ βάζουν φωτιά στους στόχους του και προκαλούν Μαγική Ζημιά ίση με ένα ποσοστό της μέγιστης Ζωής τους στη διάρκεια του χρόνου. Στην τρίτη στοίβα, η Φλόγα γίνεται ασταθής στη διάρκεια μερικών δευτερολέπτων και ανατινάζεται, προκαλώντας ζημιά πεδίου επιρροής ίση με ένα μεγάλο ποσοστό της μέγιστης Ζωής του στόχου.

Q – Κάψιμο

 

Ο Μπραντ εξαπολύει προς τα εμπρός μια πύρινη σφαίρα που προκαλεί Μαγική Ζημιά. Αν ο στόχος έχει πάρει φωτιά, το Κάψιμο θα τον εξουδετερώσει για 2 δευτερόλεπτα.

W – Κολόνα Φωτιάς

 

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, ο Μπραντ δημιουργεί μια κολώνα φωτιάς σε μια στοχευμένη τοποθεσία, η οποία προκαλεί Μαγική Ζημιά σε εχθρικές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή. Οι μονάδες που φλέγονται δέχονται επιπλέον 25% ζημιά.

Ε – Aπανθράκωση

 

Ο Μπραντ χτυπά με δύναμη το στόχο του, προκαλώντας του Μαγική Ζημιά. Αν ο στόχος έχει πάρει φωτιά, η Απανθράκωση εξαπλώνεται στους κοντινούς εχθρούς.

R – Παρανάλωμα Πυρός

 

Ο Μπραντ εξαπολύει έναν καταστροφικό χείμαρρο φωτιάς, προκαλώντας Μαγική Ζημιά σε κάθε αναπήδηση. Αν ο στόχος φλέγεται, η επόμενη αναπήδηση του Παραναλώματος Πυρός θα χτυπήσει ήρωες κατά προτεραιότητα. Τώρα η Φλόγα επιβραδύνει για μικρό χρονικό διάστημα τους εχθρούς που χτυπά.

Vladimir

Ο Βλάντιμιρ εξακολουθεί να είναι ο μάγος του αίματος που εστιάζει στην επιβίωση, όμως ενισχύουμε τη δυνατότητά του να θυσιάζει τη Ζωή του, για να σπείρει το χάος.

    

Παθητική – Ερυθρά Σύμβαση

Κάθε πόντος Μπόνους Ζωής δίνει στον Βλάντιμιρ Ισχύ Ικανότητας και κάθε πόντος Ισχύος Ικανότητας του δίνει Μπόνους Ζωή (δεν συσσωρεύεται με τον εαυτό του).

Q – Μετάγγιση

 

Ο Βλάντιμιρ απορροφά Ζωή από το στόχο του. Όταν χρησιμοποιήσει δύο φορές τη Μετάγγιση, αποκτά την <strong>Πορφυρή Έξαψη</strong> για μερικά δευτερόλεπτα την επόμενη φορά που η Μετάγγιση είναι διαθέσιμη για χρήση, αποκτώντας Μπόνους Ταχύτητα Κίνησης και Μπόνους Ζημιά.

W – Πορφυρή Λίμνη

 

Ο Βλάντιμιρ βουτά σε μια λίμνη αίματος και εμποδίζει τη στόχευσή του για λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, οι εχθροί στη λίμνη επιβραδύνονται και ο Βλάντιμιρ απορροφά τη ζωή τους.

E – Παλίρροια Αίματος

 

Ο Βλάντιμιρ γεμίζει ένα απόθεμα αίματος, θυσιάζοντας μεγάλο μέρος της μέγιστης Ζωής του μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, για να αυξήσει τη ζημιά της Παλίρροιας Αίματος. Αν την ξαναχρησιμοποιήσει ή περάσουν μερικά δευτερόλεπτα, ο Βλάντιμιρ εξαπολύει μια σφαίρα αίματος που προκαλεί Μαγική Ζημιά. Όταν είναι σε πλήρη φόρτιση, η Παλίρροια Αίματος επιβραδύνει τον Βλάντιμιρ όσο την κρατά και, όταν την εξαπολύσει, επιβραδύνει για μικρό χρονικό διάστημα τους στόχους.

R – Μολυσματικό Αίμα 

 

Ο Βλάντιμιρ μολύνει μια περιοχή με μολυσματική χολέρα. Οι εχθροί που επηρεάζονται δέχονται αυξημένη ζημιά κατά τη διάρκεια της επίδρασης. Το Μολυσματικό Αίμα προκαλεί επιπλέον Μαγική Ζημιά μετά από λίγα δευτερόλεπτα στους μολυσμένους εχθρούς και θεραπεύει τον Βλάντιμιρ για κάθε εχθρό που δέχεται ζημιά.

Zyra

Η Ζάιρα είναι η μάγισσα με ικανότητες ελέγχου και τη μεγαλύτερη αγάπη για την κηπευτική στο LoL. Με τη νέα της παθητική μπορεί να σπέρνει ακόμη πιο πολλά φυτά στο Φαράγγι. Δώστε λίγο χρόνο στη Ζάιρα να φροντίσει το αγκαθωτό της δάσος και θα έχει πλήθος ευκαιριών να αντικρούσει τους επιτιθέμενους.

    

Παθητική – Αγκαθόκηπος

 

Καθώς οι σπόροι εμφανίζονται περιοδικά γύρω από τη Ζάιρα, ο χρόνος εμφάνισής τους μειώνεται, καθώς αυξάνεται το επίπεδο, και διαρκούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (υπάρχει μέγιστο όριο φυτεμένων σπόρων). Αν ένας αντίπαλος ήρωας πατήσει έναν σπόρο, ο σπόρος πεθαίνει. Αν η Ζάιρα χρησιμοποιήσει τα Θανατηφόρα Αγκάθια ή τις Αρπακτικές Ρίζες κοντά σε σπόρους, δημιουργούνται φυτά. Αν ο στόχος χτυπηθεί από περισσότερα φυτά, αυτά του προκαλούν λιγότερη ζημιά.

Q – Θανατηφόρα Αγκάθια

 

Η Ζάιρα καλεί ένα παρτέρι από αγκάθια που φυτρώνει στη στοχευμένη θέση. Μετά από μικρή καθυστέρηση, αυτό εκρήγνυται και εκτοξεύει αγκάθια που προκαλούν ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς. Αν χρησιμοποιήσει τα Θανατηφόρα Αγκάθια πάνω σε έναν σπόρο, φυτρώνει από αυτόν ο Ακανθοβόλος, ένα φυτό που επιτίθεται στους εχθρούς από μακριά.

W – Ανεξέλεγκτη Βλάστιση

 

Η Ζάιρα φυτεύει έναν σπόρο. Οι υπόλοιπες ικανότητες της Ζάιρα που χρησιμοποιούνται σε σπόρους, τους μεταμορφώνουν σε φυτά που μάχονται στο πλευρό της. Η Ανεξέλεγκτη Βλάστηση αυξάνει παθητικά τη μέγιστη Ζωή των φυτών.

Ε – Αρπακτικές Ρίζες

 

Η Ζάιρα εξαπολύει περικοκλάδες από το έδαφος που παγιδεύουν το στόχο της, προκαλώντας Μαγική Ζημιά και ακινητοποιώντας τους εχθρούς που βρίσκονται στο δρόμο τους. Αν χρησιμοποιήσει τις Αρπακτικές Ρίζες σε έναν σπόρο, αυτός μεταμορφώνεται σε Μαστίγιο Περικοκλάδας που επιτίθεται από κοντά και μειώνει την Ταχύτητα Κίνησης των εχθρών.

R – Αγκαθωτός Θάνατος

 

Η Ζάιρα καλεί μια μπερδεμένη συστάδα στη στοχευμένη θέση, προκαλώντας ζημιά στους εχθρούς καθώς επεκτείνεται και τους εκτοξεύει στον αέρα καθώς συστέλλεται. Τα φυτά εντός της συστάδας εξαγριώνονται και προκαλούν Μπόνους ζημιά.

 

Vel’Koz

Ο Βελ’Κοζ είναι το κατάλληλο τέρας, αν θέλετε να παρενοχλείτε από μεγάλη απόσταση ή… αν θέλετε μια ακτίνα λέιζερ που προκαλεί Πραγματική Ζημιά! Λιώστε την εμπροσθοφυλακή, εξολοθρεύστε τα μετόπισθεν.

    

Παθητική – Οργανική Αποδόμηση

 

Οι ικανότητες του Βελ’Κοζ προσθέτουν στοίβες Οργανικής Αποδόμησης σε εχθρούς. Το τρίτο χτύπημα ξορκιού καταναλώνει τις στοίβες και προκαλεί επιπλέον Πραγματική Ζημιά. Αυτή η Πραγματική Ζημιά αυξάνεται αναλογικά με το επίπεδο και την Ισχύ Ικανότητας.

Q – Σχάση Πλάσματος

 

Ο Βελ’Κοζ εκτοξεύει ένα βλήμα πλάσματος που διαχωρίζεται στα δύο, αν ενεργοποιηθεί ξανά ή χτυπήσει έναν εχθρό. Το βλήμα επιβραδύνει και προκαλεί Μαγική Ζημιά κατά το χτύπημα. Η Σχάση Πλάσματος αναπληρώνει το μισό κόστος της σε Μάνα, αν σκοτώσει μια μονάδα και η ένδειξη στόχου εμφανίζεται πλέον μόνο για τον Βελ’Κοζ.

W – Ρήγμα Κενού

 

Ο Βελ’Κοζ ανοίγει ένα ρήγμα στο κενό και προκαλεί ένα αρχικό ποσό ζημιάς, ενώ στη συνέχεια εκρήγνυται και προκαλεί ένα δεύτερο ποσό ζημιάς μετά από μια καθυστέρηση.

E – Τεκτονική Διάρρηξη

 

Ο Βελ’Κοζ εξαπολύει μια διοχετευμένη ακτίνα που ακολουθεί το δείκτη του ποντικιού για 2,5 δευτερόλεπτα, προκαλεί ζημιά και επιβραδύνει τους εχθρούς.

R – Ακτίνα Αποσύνθεσης Όντος 

 

Ο Βελ’Κοζ εξαπολύει μια διοχετευμένη ακτίνα που ακολουθεί το δείκτη του ποντικιού για 2,5 δευτερόλεπτα, προκαλεί ζημιά και επιβραδύνει τους εχθρούς. Όλοι οι εχθροί που αποδομούνται θεωρούνται διερευνημένοι. Η Ακτίνα Αποσύνθεσης Όντος προκαλεί Πραγματική Ζημιά σε διερευνημένους ήρωες, αλλά δεν αποδομεί πλέον τους εχθρούς.

Cassiopeia

Όταν η αντίπαλη ομάδα είναι γρήγορη, η Κασσιόπη είναι το κατάλληλο ερπετό για τη δουλειά. Με την Κασσιόπη, παρουσιάζουμε έναν ολοκαίνουριο τύπο αποδυνάμωσης, τη Γείωση, η οποία εξουδετερώνει την ικανότητα ενός εχθρού να εφορμά, να χρησιμοποιεί το Φλας ή ακόμη και να χρησιμοποιεί το φανάρι του Θρες για να διαφύγει με ασφάλεια όσο διαρκεί η αποδυνάμωση.

    

Παθητική – Τα φίδια δεν χρειάζονται μπότες

 

Η Κασσιόπη αποκτά Ταχύτητα Κίνησης ανά επίπεδο. Αυτή δεν λειτουργεί σωρευτικά με την Ταχύτητα Κίνησης από Μπότες.

Q – Έκρηξη Δηλητηρίου 

 

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, η Κασσιόπη ρίχνει Δηλητήριο σε μια περιοχή, αυξάνοντας έτσι την Ταχύτητα Κίνησής της σε περίπτωση που χτυπήσει έναν αντίπαλο ήρωα.

W – Μίασμα

 

Η Κασσιόπη φτύνει δηλητήριο σε πορεία τόξου μπροστά της, αφήνοντας τοξικά νέφη στο έδαφος. Οι εχθροί που βρίσκονται μέσα στα νέφη επηρεάζονται συνεχώς από εξουθενωτικό δηλητήριο που τους επιβραδύνει και τους γειώνει, απαγορεύοντάς τους τη χρήση ικανοτήτων κίνησης. Επίσης, δέχονται ζημιά ανά δευτερόλεπτο.

E – Διπλά Δόντια

 

Η Κασσιόπη εξαπολύει μια επίθεση που προκαλεί ζημιά στο στόχο της και θεραπεύει την ίδια. Αν ο στόχος είναι δηλητηριασμένος, δέχεται επιπλέον ζημιά. Αν ο στόχος πεθάνει, η Κασσιόπη αποκτά ξανά Μάνα.

R – Βλέμμα Απολίθωσης 

 

Η Κασσιόπη εξαπολύει μια δίνη μαγικής ενέργειας από τα μάτια της, εξουδετερώνοντας τους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά της, και την κοιτούν, και παράλληλα επιβραδύνει αυτούς που της έχουν γυρισμένη την πλάτη.

Elemental Dragons

Παρατηρήσαμε ότι σε πολλά παιχνίδια δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους διαθέσιμους στόχους στην αρχή και στη μέση του παιχνιδιού (πέρα από τους πύργους). Για αυτό αρχίσαμε να αναζητούμε τρόπους να βελτιώσουμε αυτές τις αποφάσεις κατά την διάρκεια της Mid-Season. Όταν έφτασε η σειρά του Δράκου, συνειδητοποιήσαμε ότι οι περισσότερες μεμονωμένες ενισχύσεις απλά κυμαίνονται από «σχετικά χρήσιμες» έως «απαραίτητες». Για αυτόν το λόγο, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό οικοσύστημα προσαρμογής που μπορεί να ενισχύσει πολλές διαφορετικές συνθέσεις ομάδας και στρατηγικές.

Οι δράκοι των στοιχείων της φύσης απογειώνονται!

Για τα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα, θα εμφανίζεται ένας από τους τέσσερις δράκους των στοιχείων. Μόλις τον σκοτώσετε, ο μίνι χάρτης θα υποδεικνύει το στοιχείο της φύσης που θα έχει ο επόμενος δράκος.

Και οι δύο πλευρές θα γνωρίζουν πάντα ποιος δράκος θα εμφανιστεί στη συνέχεια και οι πολλαπλές ενισχύσεις στοιχείων της φύσης συσσωρεύονται, με αποτέλεσμα να γίνεστε ακόμη πιο ισχυροί στο συγκεκριμένο στοιχείο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά αν θα αφήσετε την αντίπαλη ομάδα να πάρει και τους δύο Δράκους της Γης, καθώς αυτό μπορεί να σας κοστίσει όλους τους πύργους της βάσης σας!

      

Δράκος της φωτιάς

Αυξάνει την επιθετική ισχύ των ηρώων. Ενισχύει τις δυνατότητές σας σε μονομαχίες και ομαδικές μάχες.

Δράκος της Γης

 

Αυξάνει τη ζημιά σε πύργους και επικά τέρατα. Ενισχύει τη δυνατότητά σας να πετύχετε στρατηγικούς στόχους.

Δράκος του Νερού

 

Αυξάνει την Αναπλήρωση Ζωής και Μάνα. Ενισχύει τις δυνατότητές σας για πολιορκίες και παρενοχλήσεις.

Δράκος του Αέρα

 

Αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης εκτός μάχης. Ενισχύει την δυνατότητά σας να υπερφαλαγγίζετε τους αντιπάλους σας.

Γηραιός Δράκος

Μετά από 35 λεπτά παιχνιδιού, όλοι οι δράκοι που θα εμφανίζονται στη συνέχεια θα μετατρέπονται σε Γηραιούς Δράκους. Ο Γηραιός Δράκος δεν είναι μόνο πολύ πιο ανθεκτικός από τους υπόλοιπους δράκους των στοιχείων της φύσης, αλλά αν τον σκοτώσετε θα πάρετε ένα μπόνους σε όλες τις υπάρχουσες στοιχειακές ενισχύσεις σας, καθώς και μια ενίσχυση που γίνεται πιο δυνατή για κάθε στοίβα στοιχείου που έχετε.