Η ομάδα των Different Dimension ανακοίνωσε την αλλαγή στο Top Lane οπού ο Tanacce θα καλύψει την θέση του Nasomaniac.Το WLGaming σε συνεργασία με την inSpot έχει την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του νέου παίχτη των DD και σας τον παρουσιάζει:

 

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στο χώρο των e-Sports Θανάση.

 

  • Θέλω να μας πεις λίγα λόγια για τον εαυτό σου για να σε γνωρίσει ο κόσμος.

Είμαι ο Θανάσης aka Tanacce, είμαι 15 χρονών και παίζω ως top laner στην καινούρια ομάδα των Different Dimension.  Το playstyle μου είναι επιθετικό και μου αρέσει η τακτική του splitpush.

  • Πότε ξεκίνησες να παίζεις League of Legends? Από ποια Season;

Ξεκίνησα να παίζω League of Llegends από αρχές season 2, αλλά άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με το παιχνίδι από τις αρχές season 4 παίζοντας σε ομάδες με φίλους.

  • Ποιο είναι οι αγαπημένοι σου ήρωες στο παιχνίδι;

Trundle και Fiora είναι οι αγαπημένοι μου ήρωες,  επειδή έχουν το καλύτερο 1v1  στο παιχνίδι και με αυτούς μπορώ να κάνω split push με επιτυχία και να καταστρέφω την αντίπαλη βάση.

  • Έχει ξεκινήσει μια νέα πρόκληση στη ζωή σου ως Main Top Laner της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Different Dimension. Πως νιώθεις για αυτό;

Από την στιγμή που έκανα το δοκιμαστικό με τους DD ένιωθα ικανοποιημένος από τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε την καλύτερη συνεργασία στο μέλλον. Είναι πολύ όμορφο να εμπιστεύεσαι τους συμπαίκτες σου και να παίζεις το δικό σου παιχνίδι χωρίς να φοβάσαι πως θα αποτύχουν.

  • Ποιο είναι το όνειρο σου στον τομέα των e-Sports? Τι θα ήθελες να πετύχεις;

Καταρχάς θέλω με την ομάδα να είμαστε το φαβορί σε κάθε τουρνουά. Κυρίως μας στόχος είναι η κατάκτηση της ΔΕΘ και στην συνέχεια να διακριθούμε στην Ευρώπη.

  • Τι γνώμη έχεις για τα e-Sports στην Ελλάδα;

Αυτήν τη στιγμή θεωρώ πως από όλες τις απόψεις στην Ελλάδα βρισκόμαστε πολύ πίσω στα esports σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν κάποιος δουλέψει σωστά δεν θα πετύχει τον στόχο του.

  • Τι γνώμη έχεις για την ομάδα σου αυτή την στιγμή; Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αυτό φάνηκε στους τελικούς go4lol που καταφέραμε και κερδίσαμε με ευκολία. Βέβαια δεν έχουμε αντιμετωπίσει τους Elysium και τους OnTop οπότε δεν έχω μάτι να κρίνω (ΑΡΧΗΓΟΣ!).

  • Κάτι που θα ήθελες να πεις στους fans της ομάδας;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους fans που μας υποστηρίζουν και όλους τους χορηγούς της ομάδας, με πρώτη την inSpot. Σε λιγο καιρο θα παιχτει και stream από inSpot #bethere #Ddhype! Επίσης shoutout σε KayS που ήταν πάντα δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα και που με έβαλε στο competitive scene.Επιπροσθετως, shoutout σε Lelenaga που με πρότεινε ως toplaner και που ειναι τρελο αλανι #erxomai #balls .

 

 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο σου Θανάση και ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια για σένα και την ομάδα των Different Dimension.


 

Μπορείτε να μας βρείτε και στο official facebook page μας εδώ