SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , SUPER-HOT , 

Η Αλήθεια είναι πως άμα παίξετε το παιχνίδι σίγουρα θα σας κολλήσει το SUPER-HOT καθώς το ακούς συνέχεια μετά την ολοκλήρωση κάθε πίστας.

 

Ποιος θα το περίμενε ότι θα βλέπαμε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού το 2016. Πλέον όλα τα παιχνίδια ή θα είναι κλασικά fps όπως call of duty,battlefield κτλπ ή θα είναι MOBA ( άμα αρχίσω να γράφω ονόματα παιχνιδιών του είδους δεν θα σταματήσω ποτέ).

Το Superhot ναι μεν είναι ένα fps παιχνίδι αλλά το όλο σύνολο το κάνει εντελώς διαφορετικό στυλ σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Ξεκινώντας το παιχνίδι για πρώτη φορά είχα στο μυαλό μου ένα ωραίο fps με δυνατά animations κάτι που πραγματικά με επιβεβαίωσε. Ένα menu σε στυλ cmd των windows και ένα superhot.exe ήταν αυτό που ξεχώριζε.

Η πλοκή του παιχνιδιού ξεκινάει από μια πρόταση που έγινε στο πρωταγωνιστή από έναν φίλο του να δοκιμάσει το superhot αλλά μόνο χρησιμοποιώντας crack. Παίζοντας το παιχνίδι αυτό ξαφνικά  μια άλλη παρουσία εμφανίζεται στο παιχνίδι οπού ελέγχει τα πάντα και κάνει πραγματικά ότι θέλει τον πρωταγωνιστή ελέγχοντας τα μηνύματα τα οποία στέλνονται μέσα σε αυτό αλλά και τα levels που συναντάει μπροστά του. Ο Εθισμός του χρήστη όμως στο παιχνίδι δεν σταματάει παρότι την προσπάθεια από αυτήν την παρουσία οπού εν τέλει είναι το AI του παιχνιδιού να πείσει τον πρωταγωνιστή να μην συνεχίζει να παίζει ο παίχτης συνεχίζει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Εθισμός δεν μπορούσε να τον κάνει να σταματήσει κάτι που στην συνέχεια έγινε πιο περίπλοκο καθώς ο χρήστης γίνεται ένα με το πρόγραμμα superhot μεταμορφώνεται σε ένα από τα κόκκινα ανθρωπάκια που βλέπουμε in-game. BOOM!

Η σκέψη και ο εθισμός που προκαλείται μέσα από το παιχνίδι σε βάζει σε σκέψεις για το πως θα πρέπει να κινηθείς και να ολοκληρώσεις την πίστα. Η αλήθεια είναι πως άμα αποτύχεις μια φορά σε κάποιο level δεν σταματάς μέχρι να το περάσεις.Προσπαθείς να καταλάβεις ποια είναι η σωστή λύση αν εξαιρέσεις την δικιά μου περίπτωση που κάνω τα πάντα απλά και μόνο για να χρησιμοποιήσω το katana.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει στο παιχνίδι?

Το κλίμα και η ψυχολογία του παιχνιδιού.Τα χρώματα που θα συναντήσετε στο παιχνίδι είναι τρία: Μαύρο-Κόκκινο και άσπρο. Το κόκκινο είναι ο στόχος μόνο εκεί θα πρέπει συγκεντρωθείς. Αλλά το πιο σημαντικό σημείο που αξίζει να πούμε ότι αυτό που ξεχωρίζει είναι ο χρόνος. Μόνο όταν κινείται ο παίχτης κινείται και ο χρόνος αλλά και οι αντίπαλοι. Βλέπεις τις σφαίρες να περνάνε δίπλα σου πολύ αργά αλλά και την επόμενη κίνηση των αντιπάλων σου.Εκεί είναι η στιγμή που λες τώρα τι κάνω? παίρνω το μπουκάλι που βλέπω δίπλα μου και το πετάω στο κεφάλι του ή του ρίχνω μια μπουνιά παίρνω το όπλο του και γαζώνω τους άλλους?

Στην αρχή μπορεί να σας φαίνονται όλα όμορφα και ωραία αλλά μετά γίνεται το καλό. Όταν το AI σε ελέγχει. Σε κοροϊδεύει και σε βάζει να κάνεις πράγματα χωρίς την θέληση σου. Είναι φοβερό! Χάνεις τον έλεγχο και απλά κάνεις ακριβώς αυτό που σου λέει!

Η ποικιλία των όπλων αλλά και οι διαφορετικές πλοκές σε κάθε πίστα είναι πολύ καλές. Αγαπημένο μου όπλο φυσικά το Ιαπωνικό κατάνα οπού απλά διαλύω τους αντιπάλους μέχρι να εμφανιστούν με όπλο!(χαχα) Εκεί απλά πατάω το δεξί κλίκ και τους καρφώνω το katana παίρνοντας έτσι και το όπλο τους.

Οι Πίστες είναι αρκετές μέχρι να το τερματίσεις. Μετά θέλεις και άλλο οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξαναπαίξεις ξανά και περνάς κάθε πίστα με διαφορετικό τρόπο.Κάποιες είναι απλές κάποιες όχι. Υπήρχε πίστα που μου πήρε 2+ ώρες για να την περάσω. Οι αντίπαλοι πετάγονται από παντού και συγκεκριμένα από εκεί που δεν το περιμένεις!(Γιατί άραγε? ;P)

Ακόμη δεν το έχω τερματίσει καθώς δεν θέλω να ξενερώσω επειδή το τελείωσα αλλά το παιχνίδι είναι η βάση για μελλοντικά fps παιχνίδια στα οποία πραγματικά μπορούν να ξεχωρίσουν.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε και ένα gameplay video του παιχνιδιού: