Ευχάριστα νέα έρχονται για τους fans του Warcraft 3, καθώς η Blizzard ανακοίνωσε ότι σκοπεύει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να βγάλει patch 1.27 για το πολυαγαπημένο παιχνίδι. Η ανακοίνωση έγινε απ’ τον αντιπρόεδρο της Blizzard, Robert Bridenbecker, ο οποίος μέσα από ένα βίντεο, όπου αναρτήθηκε στο κανάλι Back2Warcraft, έκανε κάποιες σημαντικές δηλώσεις!

Παρόλο που δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι ετοιμάζει η εταιρεία για το παιχνίδι, ευχαρίστησε όλους τους fans του παιχνιδιού για την μακροχρόνια υποστήριξη τους και ανακοίνωσε το νέο Patch, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 15 Μαρτίου. Το βίντεο έκλεισε δηλώνοντας επίσης ότι αυτό δεν είναι παραμονή η αρχή και ότι αναμένεται να δούμε πολλά νέα πράγματα απ’ την εταιρεία για το Warcraft 3!

Πάντως δεν είναι κάτι που μας έκανε εντύπωση. Την περασμένη βδομάδα βγήκε Patch και για το Diablo 2 μετά από 5 ολόκληρα χρονιά. Στην τελευταία BlizzCon η Blizzard είχε δηλώσει ότι είχε σκοπό να εργαστεί πάνω στα κλασικά της παιχνιδια που τράβηξαν τόσο πολύ κόσμο και ουσιαστικά έφτιαξαν αυτό το τεράστιο community. Συνεπώς δεν θα μας εκπλήσσει καθόλου εάν στο μέλλον ακούσουμε ακόμα πιο ενδιαφέρον δηλώσεις απ’ την εταιρεία.

Source: VG274.com