Μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της περσινής χρονιάς είναι αναμφισβήτητα κατά την γνώμη μου η σειρά Blindspot. Πρόκειται για μία σειρά δράσης και μυστηρίου με πρωταγωνιστές μία μυστήρια γυναίκα που έχει πλήρη άγνοια του ποια είναι ενώ όλο της το σώμα είναι καλυμμένο με τατουάζ,  την οποία υποδύεται η Jaimie Alexander, και έναν άνδρα ειδικό πράκτορα του FBI ο οποίος καλείται να λύσει το μυστήριο αυτής της παράξενης υπόθεσης και δεν είναι άλλος από τον Sullivan Stapleton.

Η πρώτη σεζόν, η οποία αποτελείται από συνολικά δέκα επεισόδια, ήταν ένα μείγμα δράσης, μυστηρίου,δράματος και ανάμεικτων συναισθημάτων μεταξύ των πρωταγωνιστών. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται σε κάθε επεισόδιο σχετίζονται με τα μυστηριώδη τατουάζ στο σώμα της άγνωστης κοπέλας και το FBI καλείται να λύσει κάθε γρίφο γύρω από αυτά. Κάθε τατουάζ αποτελεί μία πρόκληση για τους ήρωες της σειράς αφού καλούνται να αποτρέψουν κάποια δολοφονία ή εγκληματική ενέργεια.

Όλες αυτές οι καταστάσεις που καλούνται κάθε φορά να αντιμετωπίσουν έφερε όλη την ομάδα πιο κοντά και κυρίως τους πρωταγωνιστές που όπως θα αποκαλυφθεί αργότερα γνωρίζονται από πολύ παλιά χάρης σε ένα σημάδι στο λαιμό που αναγνώρισε ο Kurt Keller (Sullivan Stapleton) και έτσι αποκαλύπτεται η ταυτότητα της πρωταγωνίστριας. Ταυτόχρονα η Jane (Jaimie Alexander) έχει αρχίσει να θυμάται στιγμές από την ζωή της και δεν είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει αφού φαίνεται να έχει διαπράξει εγκλήματα στο παρελθόν.

Ο Kurt Keller έχει βαθιά συναισθήματα για την Jane και προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της με κάθε τρόπο και αυτό θα βοηθήσει στο να έρθουν πιο κοντά. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ανακαλύπτουν ότι το FBI και ο Λευκός Οίκος είναι αναμεμειγμένοι σε αυτή την υπόθεση και η Jane καταλήγει να γίνει το εξιλαστήριο θύμα. Στα τελευταία επεισόδια τα πράγματα μπερδεύονται κι άλλο όταν θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν της Jane και θα γίνουν αποκαλύψεις για το ποιοι κρύβονται πίσω από την αμνησία της.

Το 10o επεισόδιο κλείνει αφήνοντας μας με πολλά αναπάντητα ερωτήματα όπως γιατί προκάλεσαν την αμνησία στην Jane; ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας που την σώζει τελευταία στιγμή από άνδρες του FBI που συνεργάζονται με τον Λευκό Οίκο και δρουν ως μυστική επιχείρηση; Είχαν σχέση πριν πάθει αμνησία; Τι γνωρίζει η Jane για αυτή τη κρυφή επιχείρηση που καλείται ως «Χάραμα»; Και γιατί φοβούνται κάποιοι τα όσα μπορεί να αποκαλύψει η Jane για το «Χάραμα»; Ποια η στάση του Kurt Keller μετά από τις αποκαλύψεις που θα γίνουν; Θα συνεχίσει να διατηρεί τα ίδια συναισθήματα για την πρωταγωνίστρια; Και πως θα διαχειριστεί η Jane όλες αυτές τις αποκαλύψεις που πρόκειται να συμβούν;

Πολλά τα ερωτήματα και μεγάλη ανυπομονησία για την συνέχεια της σεζόν!

Κατά την άποψή μου είναι μία πολύ καλή σειρά που κρατάει σε αγωνία τον θεατή και η εξέλιξη των γεγονότων σε κρατάει πάντα σε εγρήγορση ενώ η ερμηνεία των ηθοποιών είναι εξαιρετική. Ανυπομονώ για την συνέχεια της σεζόν αφού πιστεύω ότι μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και η συνέχεια έπεται ανατρεπτική!