Η CAPCOM ανακοίνωσε την Κυριακή σε livestream event ότι το παιχνίδι του Nintendo 3DS Ace Attorney 6 θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου. Η χαρακτήρας Mayoi Ayasato (Maya Fey στην αγγλική έκδοση) θα εμφανιστεί επίσης στο παιχνίδι, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω promotional video της εταιρείας.

Η εταιρεία επίσης αποκάλυψε ότι όσοι fans του παιχνιδιού αγοράσουν την Limited edition του παιχνιδιού θα έχουν πρόσβαση σε δύο εξτρά μικρές ιστορίες. Η πρώτη ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από τον Phoenix Wright στο Kurain και η δεύτερη ιστορία γύρω από τον Apollo Justice στην Ιαπωνία. Ακόμη, όσοι αγοράσουν τα πρώτα copies του παιχνιδιού θα πάρουν special κοστούμια για τον Phoenix Wright, τον Apollo και την Athena.

 

Ανακοινώθηκε επίσης ο καινούριος χαρακτήρας. Το όνομά του «Potdino Niwakasu.» Ο Potdino είναι ένας εκκεντρικός χαρακτήρας ο οποίος μάλιστα τραγουδά κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του (testimony).

Το παιχνίδι θα διανέμενεται έναντι ¥ 5,800 (περίπου 51 δολλάρια) και ¥ 5546 (48 δολλάρια) για την ηλεκτρονική του έκδοση.

Γνωρίζουμε επίσης μέχρι τώρα ότι θα περιλαμβάνονται οι εξής χαρακτήρες:

Nayuta Sadmadhi, o εισαγγελέας του Kurain Kingdom
Bokuto Tsuaani, ένας μαθητευόμενος ιερέας
Layfa Padma Kurain, η shrine maiden princess του Kurain Kingdom
Fumitake Auchi (Gaspen Payne), ένας εισαγγελέας

Η ιστορία του παιχνιδιού θα διαδραματίζεται σε μια χώρα που ονομάζεται Kurain Kingdom. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει δύο πρωταγωνιστές: τον Phoenix Wright και τον Apollo Justice. Ενώ η ιστορία του Phoenix θα διαδραματίζεται στο Kurain ενώ η ιστορία του Απόλλωνα στην Ιαπωνία, όπως είπαμε και νωρίτερα. Το σύστημα «Mood Matrix» από το Phoenix Wright: Ace Attorney – Duel Destinies θα επιστρέψει στο Ace Attorney 6.

 

Πηγή: ANN