Μια νέα σειρά άρθρων θα ξεκινήσουμε στην σελίδα μιας και εκτός από gaming fans είμαστε πολύ fan και με τις σειρές αλλά συγκεκριμένα με την σειρά The 100!

Σκοπός μου είναι μέσα από αυτά τα άρθρα να σας ενημερώνω με κάποιες θεωρίες οι οποίες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και θα μπορείτε κάποια πράγματα στη σειρά να τα καταλάβετε ακόμη πιο εύκολα.

Οι περισσότερες θεωρίες αν όχι όλες θα προέρχονται από το φανταστικό αυτό blog του tumbrl.


 

The Polis Tower:

(Ας βάλουμε και λίγο ένα δυνατό κομμάτι της σειράς)

Μια φαν ρώτησε τον Producer της σειράς The 100 μέσω του Tumbrl για τον περίφημο πύργο και μάθαμε αρκετά σημαντικά πράγματα περί τίνος πρόκειται:

Οπότε με λίγα λόγια:

  • Ο Πύργος υπήρχε πριν την μεγάλη έκρηξη και κατάφερε και επιβίωσε λόγω το ότι σε εκτός θέσης βολής από τους πυραύλους που είχανε ρίξει τότε.

Αυτό σημαίνει πως:

  • Ο Πύργος δεν είναι ο 13 Σταθμός.
  • Πως ήταν μια πολύ σημαντική βάση.

Επίσης άλλη μια σημαντική πληροφορία που μάθαμε είναι αυτή η παρακάτω εικόνα:

Ο Producer συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την παραπάνω εικόνα. Κατά πάσα πιθανότατα θέλει να μας δείξει το σημείο για το που βρίσκεται ο πύργος. Αν ναι τότε το σημείο που βρίσκεται ο πύργος είναι κοντά στο Shenandoah National Park.  Για αυτό δεν υπάρχουν δρόμοι. Λένε πως δημιουργήθηκε ο πύργος με βάση τον 13 Σταθμό αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο πύργος όπως μας είπε ο Aaron υπήρχε ήδη.

Εσείς τι πιστεύετε?


Τέλος θα ήθελα να πω για μια θεωρία στην οποία θα ήθελα να αναλύσω την επόμενη φορά,πως είμαι πολύ σίγουρος ότι η πρώτη commander που ανέφερε η Lexa στην Clarke είναι η δημιουργός της Allie, Rebecca.