Μετά από 2,5 χρόνια ανακοίνωσης του χαρακτήρα επιτελούς η Riot δίνει λίγο feedback στο κοινό για τον δράκο που λέει ότι ετοιμάζει όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν από περίπου 2 ώρες, ένα από τα μέλη της ομάδας των developer του παιχνιδιού, δήλωσε ότι μέχρι τα μέσα του 2016 θα έχει βγει επιτελούς ο δράκος ο οποίος περιμέναμε τόσο καιρό αλλά δυστυχώς το concept του χαρακτήρα έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με εκείνο το οποίο παρουσίασαν τον Σεπτέμβριο του 2013. Ο δράκος δεν θα λέγετε Ao Shin αλλά Aurelion So.

Δυστυχώς δεν μπορούν να μπουν σε λεπτομέρειες σχετικά με το kit του χαρακτήρα ή ποια είναι τα μελλοντικά σχεδία της εταιρίας για αυτόν, άλλα δέχτηκαν να μιλήσουν για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπησαν όλο αυτό το διάστημα.

Ένα από τα βασικά προβλήματα της Riot ήταν to kit του χαρακτήρα, το οποίο το αντιμετωπίζει πάνω κάτω κάθε φορά που βγάζει έναν νέο χαρακτήρα και αυτό γιατί το kit συνδέεται άμεσα με το concept του χαρακτήρα.

Το δεύτερο πρόβλημα ήταν ότι με κάποιο μαγικό τρόπο έπρεπε να βρουν τρόπο να βάλουν τον χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι. Δεν παύει να είναι ένας δράκος.

Και το τρίτο και κατά την Riot το πιο σημαντικό πρόβλημα, ήταν η σύνδεση του χαρακτήρα με το universe του League of Legends. Για πιο λόγο είναι την Runetera; Ποιες είναι οι προθέσεις του και τα κίνητρα του; Κάλως ή κακώς η Riot δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο lore του κάθε χαρακτήρα και κατά καιρούς βλέπουμε αλλαγές.

 

 

Τέλος η εταιρία ζήτησε συγνώμη που αυτό το οποίο θα δώσει στο community θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ΄ αυτό που υποσχέθηκε. Έναν δράκο δηλαδή που έχει την δύναμη να ελέγχει τον αέρα!! Παρ’ όλα αυτά πιστεύει ότι ο δρακούλης που έχει ετοιμάσει θα έχει τελικά επιτυχία και θα τον λατρέψει το community. Άντε να δούμε τι θα δούμε πάλι….

Source: Surrenderat20