Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony βγάζει πρώτα σε  beta μορφή τις νέες ενημερώσεις συστήματος που ετοιμάζει κάθε φορά για της κονσόλες της .Όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα η Sony σας επιτρέπει να πάρετε μέρος στην beta και να δοκιμάσετε το νέο λογισμικό του PS4.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες για τι μπορεί να περιλαμβάνει  το νέο update του λογισμικού, αλλά το γεγονός ότι η Sony είναι διευθετημένη να το δοκιμάσει με τους καταναλωτές πριν από την επίσημη κυκλοφορία του δείχνει ότι η ενημέρωση είναι μεγάλη και σημαντική.

Η beta θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου, και όσοι γίνουν δεκτοί θα λάβουν e-mail που θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες το νέο λογισμικό.

Η Sony παρ’ όλα αυτά ενημερώνει ότι απ’ την στιγμή που το λογισμικό βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχική μορφή είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετά προβλήματα και να παρατηρηθούν αρκετές δυσλειτουργίες. Σε περίπτωση που οι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να επιστρέψουν στην προηγούμενη έκδοση του λογισμικού.

Τέλος η Sony προσπάθησε να ενθαρρύνει τον κόσμο που επιλέχθηκαν να πάρουν μέρος στην beta και να μπουν στα forums της εταιρίας, όπου εκεί θα μπορούν να συζητήσουν τις νέες αλλαγές και να προτείνουν ιδέες για την βελτίωση του νέου λογισμικού, χωρίς αυτό όμως να σημάνει ότι θα υλοποιηθούν.

Source: GameSpot.com