Πάνε περίπου 30 χρόνια από τότε που ξεκίνησε το franchise του «Predator» και στην ταινία ήταν ο πρωταγωνιστής ο Arnold Schwarzenegger. Από τότε έχουν βγει αρκετές ταινίες οι οποίες είναι βασισμένες μέχρι και σε παιχνιδια και αντικειμενικα δεν είχαν όλες την επιτυχία που περιμέναμε. Αυτή την φορά όμως τα πράγματα σοβαρεύουν, καθώς με βάση το κοινό η σειρά έχει ακόμα μέλλον και την επόμενη ταινία θα την σκηνοθετήσει ο Shane Black.

Ο γνωστός σκηνοθέτης θα συνεργαστεί με τον Fred Dekker και θα σκηνoθετήσουν μαζί την νέα ταινία του franchise με τίτλο «The Predator». Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο poster της ταινίας, η οποία ανέβηκε πρώτα στην σελίδα της ταινίας στο Facebook!

893e13990e457f55e89c3145b853f68ec467c3c8.jpg__480x480_q85_crop_upscale

Το  «You’ll never see him coming» μας παραπέμπει στο κλασικό old school assassin Predator, με τον εξελιγμένο εξοπλισμό και το καμουφλάζ. Βέβαια δεν γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα για την ταινία προς το παρόν, παρά μόνο ότι η ταινία αυτή είναι πιθανότατα συνεχεία των προηγούμενων και όχι κάτι νέο και ξεχωριστό. Παρόλα αυτά η σκηνοθεσία είναι σε καλά χέρια και ελπίζουμε να δούμε κάτι δυνατό από τον Shane Black.

Source: GamersRadar