Το αρχικό exclusive παιχνίδι του XBOX ONE θα κυκλοφορήσει τελικά και για PC με τρελές απαιτήσεις και υποχρεωτική την χρήση των windows 10, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η Quantum Break white εκδοσή του XBOX ONE.

qb.png

Παρ’ όλο που ανακοινώθηκε πρόσφατα το ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για υπολογιστές, η εταιρία έχει κόσμο βγάλει το παιχνίδι στην αγορά την ίδια ημερομηνία όπου θα κυκλοφορήσει και για Xbox One, δηλαδή στις 5 Απριλίου. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε επίσημα την τιμή του Quantum Break για PC.

Όσοι χρήστες έκαναν pre-order το παιχνίδι για Xbox One θα πάρουν δώρο το παιχνίδι και για PC σε ψηφιακή μορφή, το οποίο θα μπορούν να το ενεργοποιήσουν μόνο μέσα από το Windows Store. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 14 Απριλίου!

Το bundle του Xbox One θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 29 Μαρτίου στην τιμή των 349$ και θα περιλαμβάνει ένα Cirrus White 500GB Xbox One, ένα controller, μια 14-ήμερη Xbox Live Gold συνδρομή, ένα κωδικό ενεργοποίησης του παιχνιδιού για να κατεβάσετε το παιχνίδι από το store του Xbox One και τα DLC του παιχνιδιού.

XboxOne_500GBWhiteConsole_QuantumBreak_IND_ANL_RGB-720x540

Source: IGN.com