Αυτήν την βδομάδα το Star Citizen τρέχει το  event του FreeFly κατά την διάρκεια του οποίου οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν και να παίξουν στο Alpha 2.1.2.Το event ξεκίνησε στις 29 Ιανουαρίου και μπορείτε να κάνετε log in μέχρι την Παρασκευή.

star-citizen-pc-1400157365-096.jpg


 

Οι παίκτες που θα συνδεθούν θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν :

  • Star Citizen 2.1.2 : To κύριο μέρος του παιχνιδιού που οι developers δημιουργούν όλον αυτό τον καιρό.Υπάρχουν ήδη αρκετοί διαστημικοί σταθμοί,προσχεδιασμένες αποστολές,περιβάλλον να εξερευνήσετε.Η πρώτη σας εισαγωγή ουσιαστικά στον πυρήνα του παιχνιδιού.
  • Αrena Commander : Το PvP του παιχνιδιού, όπου οι παίκτες πολεμάνε ο ένας τον άλλον μέσα στα διαστημόπλοια τους στο διάστημα.Έχει δημιουργηθεί σαν ξεχωριστό game mode και οι παίκτες μπορούν να αναμετρηθούν και εναντίον PvE αντιπάλων.
  • Social Module : Οι παίκτες θα μπορέσουν να γνωρίσουν την αρχική περιοχή του παιχνιδιού όπου γίνονται και οι προσγειώσεις και απογειώσεις  των αεροσκαφών και εξυπηρετεί σαν spawn point.

Οι λεπτομέρειες για την εγγραφή είναι εδώ.Σε περίπτωση που δεν έχετε ξανακούσει το παιχνίδι,σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε ανεπιφύλαχτα.Οι fans των space simulators έχουνε βεβαίως έναν λόγο περισσότερο να ενθουσιάζονται!

Source: PcGamer.com