Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Game Director του Heroes Of The Storm Dustin Browder στο site Metabomb,ανακοινώθηκε πως πρόκειται να προστεθούν 2 νέοι ήρωες στο Heroes Of The Storm,και οι 2 εμπνευσμένοι από το Diablo 2! Η ανακοίνωση αυτή γίνεται μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου ήρωα Genn Greymane και όπως φαίνεται η Blizzard έχει αρχίσει να επενδύει ιδιαίτερα πάνω στον συγκεκριμένο τίτλο της!

maxresdefault


 

Ο πρώτος ήρωας ονομάζεται Xul και για τους βετεράνους παίκτες,είναι ο νεκρομάντης από το Diablo.Το Skill Set του ανταποκρίνεται στον χαρακτηρισμό του,καθώς μπορεί να καλεί σκελετούς από νεκρά minions,να μειώνει το Attack Speed των εχθρών του,να δηλητηριάζει τους εχθρούς με μια AoE του και τέλος να τους καθηλώνει στην θέση τους.Περισσότερες πληροφορίες όπως ο ρόλος του χαρακτήρα και ποιο από τα Skill αυτά θα είναι η Ultimate του δεν δόθηκαν,περιμένουμε με ανυπομονησία παρόλα αυτά βίντεο πάνω στον παίχτη!

yzm8ChcOKCJo.878x0.Z-Z96KYq

Η επόμενη ήρωας ονομάζεται Li Ming και είναι η Wizard του Diablo 3!Φαίνεται πως ο ρόλος της έχει να κάνει περισσότερο με το να σκάει damage και να παίζει από ασφαλές θέσεις,το τελευταίο το οποίο είναι βασικό καθώς χαρακτηρίστηκε ως παίκτρια υψηλής δυσκολίας!Η ίδια μπορεί να τηλεμεταφερθεί στο πεδίο της μάχης,να ρίξει μαγικούς πυραύλους,κάτι το οποίο θα χρειαστεί ιδιαίτερη ακρίβεια και να εκτοξεύσει μια μαγική σφαίρα η οποία σκάει περισσότερο Damage όσο πιο πολύ η Li Ming απομακρύνεται από αυτήν.

5OYGe5kBAkE9.878x0.Z-Z96KYq

Κανένας από τους 2 ήρωες δεν έχει ανακοινωθεί στο επίσημο site της Blizzard ακόμη,όμως λογικά θα έχουμε βίντεο με ανάλυση των παικτών και των ικανοτήτων τους σύντομα!