Καλησπέρα Μαρία και ευχαριστούμε για τον χρόνο σου.
Έχουμε δει την καταπληκτική δουλειά σου με το make up και θα θέλαμε να σου κάνουμε κάποιες ερωτήσεις με σκοπό να σε γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος που θα διαβάσει την συνέντευξη.

youtubegr

1)Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου.

-Ονομάζομαι Μαρία είμαι 20 ετών και κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη.Φέτος τελείωσα τις σπουδές μου ως Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.Αυτή την στιγμή εργάζομαι στο Daios Cove Luxury Resorts & Villas.


2)Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Make up;

Ανέκαθεν ασχολούμουν με πιο καλλιτεχνικής φύσης πράγματα.Ζωγραφίζω από πολύ μικρή ηλικία και μου αρέσει να δημιουργώ. Το make up πιστεύω ότι είναι μια εξέλιξη όλου αυτού. Ζωγραφίζω στο χαρτί,ζωγραφίζω και πάνω μου!


3)Σου άρεσε από μικρή ή αυτή η «αγάπη» προήλθε πιο μετά;

Όπως είπα,από μικρή ασχολούμαι με την τέχνη.Το make up άργησε σχετικά να έρθει,καθώς μέχρι τα 14 μου δεν ήξερα να βάζω ούτε μάσκαρα!


4)Έχεις και ένα φανταστικό youtube channel! Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το youtube;

Σε ευχαριστώ πολύ! Είμαι γενικώς πολύ του ίντερνετ,οπότε παρακολουθώ πολλά χρόνια διάφορους και διάφορες Youtubers. Ίσως και αυτοί να ήταν η αιτία που ξεκίνησα κάτι τέτοιο. Γενικώς μου άρεσε η όλη ιδέα,όμως χρειάστηκε πολύ θάρρος για να ανεβάσω κάποιο βίντεο.Δεν σου κρύβω πως στο πρώτο tutorial φαινόταν μόνο τα μάτια μου!


5)Τα Make up σου είναι φανταστικά και βλέπω έχουν θέμα Anime και League of legends κυρίως,ποιο ήταν το πρώτο σου «extreme» make up που έκανες;

Το πρώτο facepaint που είχα κάνει ήταν η Νεκρή Νύφη(Corpse Bride) του Tim Burton. Η Promise Tamang είχε ανεβάσει το αντίστοιχο tutorial και ένιωσα ότι έπρεπε να το προσπαθήσω και εγώ!Το βίντεο που είχα ανεβάσει πρέπει να είναι ακόμα στο κανάλι μου.


6)Το πιο δύσκολο make up που έκανες σε βίντεο?

Η Αλήθεια είναι πως δεν θεωρώ κάτι δύσκολο.Περισσότερο έχει να κάνει με τις μέρες μου. Μια μέρα βάφομαι ωραία,την άλλη όχι. Μετά έχει να κάνει με το πόση λεπτομέρεια έχει ένας χαρακτήρας που σίγουρα παίρνει πιο πολύ χρόνο. Αλλά κατά βάση όσα έχω κάνει είναι σχετικά εύκολα.


7)Τα φανταστικά σου Make up σχέδια τα κάνεις εξάσκηση μόνη σου; αν ναι πόσες ώρες σου παίρνει μέχρι να τα μάθεις;

Δεν κάνω ποτέ εξάσκηση.Έχω μια εικόνα του χαρακτήρα που κάνω μπροστά μου και αυτοσχεδιάζω καθώς βγάζω βίντεο.Προτιμώ να βάφομαι μια φορά για κάθε χαρακτήρα και να μην γυρίζω πίσω σε αυτόν.Κάθε φορά κάτι καινούργιο.


8)Θα θέλαμε να μάθουμε κάποια από τα επόμενα make up video που θα κάνεις.

Έχω μια τεράστια λίστα στο κινητό μου με χαρακτήρες που θα κάνω μόλις επιστρέψω από Σεζόν.Αρκετοί από comics,anime,League of Legends και άλλα.Δυο από αυτά που θα κάνω σίγουρα θα είναι η Diana και η Nami από το League of Legends.


9)Αγαπημένο σου Make up σχέδιο που έχεις κάνει και γιατί.

Το αγαπημένο μου είναι η Cheshire Cat από το Alice : Madness Returns,ένα look που δεν έχω σε βίντεο , γιατί το είχα δημιουργήσει με σκοπό να μπω σε έναν διαγωνισμό. Υπάρχει φωτογραφία του στη σελίδα μου στο Facebook. Είναι το αγαπημένο μου,γιατί είναι τρομερά εντυπωσιακό και τρομαχτικό,έχει λεπτομέρεια,αλλά ήταν από τα πιο διασκεδαστικά.


10)Τι πλάνα έχεις για το μέλλον;

Έχω σκοπό να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου και να δω το Youtube πιο σοβαρά,από τη στιγμή που με ευχαριστεί και με διασκεδάζει.


 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο σου Μαρία και ανυπομονούμε να δούμε και άλλα βίντεο και δουλειές σου μέλλον 🙂


 

 

Την Μαρία θα την βρείτε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube εδώ

Το προσωπικό της Blog εδώ

Και την σελίδα της στο FB εδώ