Σίγουρα όλοι μείναμε έκπληκτοι από αυτή την μεγάλη αλλαγή…

Η Blizzard μια από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη εταιρία παιχνιδιών μας παρουσίασε το δικός της fps το Overwatch,πολύ καιρό πριν ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα είναι Free to play!

Φυσικά το Hype ήταν και είναι υψηλό καθώς όσο περνούσε ο χρόνος η εταιρία μας πώρωνε όλο και περισσότερο δείχνοντας μας όλο και νέους Heroes – Gameplay – Maps τα οποία το καθένα είχε την δική του μοναδική λεπτομέρεια.

Ας δούμε ξανά για τους περισσότερους ένα gameplay:

Ο Κάθε ήρωας έχει το δικό του μοναδικό στυλ-ωραίες δυνάμεις και πολύ καλά Mechanics, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ! Σίγουρα σκεφτήκαμε πολύ.

Όλοι σαφέστατα περιμέναμε πως και πως να δοκιμάσουμε έστω για λίγο και να λιώσουμε μαζί με τους φίλους μας όταν ανακοινώθηκε το Closed Beta του παιχνιδιού σε Brasil-North America και Europe.

Εκεί πραγματικά το Hype τερματίστηκε! Το Reddit το οποίο προσωπικά το παρακολουθώ συνέχεια και εννοείται το Subreddit του Overwatch έβλεπα άτομα να περιγράφανε για το πως περιμένανε αυτή την στιγμή και το αν θα είναι οι τυχεροί που θα μπουν στη Closed Beta. ΘΕΛΩ KEY! συνέχεια μα συνέχεια..

Η Blizzard είδε σαφέστατα το hype και ήταν προετοιμασμένοι για την Closed Beta. Δεν μοίρασε κανένα key καθώς γνώριζε ότι θα ήταν ένα πολύ καλό μέσο για να βγάλει κάποιος χρήματα.Έκανε Flagged τα Account(Δηλαδή έδωσε την δυνατότητα στα τυχερά Accounts να έχουν το δικαίωμα να παίξουν Overwatch). Κάποιοι μάλιστα δίνανε και 600 δολάρια για ένα Account! μόνο και μόνο για να παίξουν Overwatch Closed Beta!Έτσι επέλεξε τους τυχερούς τυχαία όπως λέει + φυσικά το πολύ καλό promotion δίνοντας key στους top streamers του Twitch για να γίνει η ωραία διαφήμιση.

Μέχρι και μαγαζί με παιχνίδια έδινε overwatch closed beta account 50 Δολάρια!Παράνομο αλλά μάλλον πουλήθηκε.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε η Blizzard πήρε ένα μεγάλο ρίσκο αλλάζοντας ίσως και στα χρονικά του gaming για πρώτη φορά ένα free to play παιχνίδι σε buy to play κάτι που σίγουρα απογοήτευσε πάραααα πολλούς όπως και εμένα αλλά! πρέπει να σκεφτούμε πραγματικά αν αξίζει η αγορά του:

40 Ευρώ μόνο το παιχνίδι-60 η Origins Edition η οποία edition θα έχει 21 ήρωες-5 skins και κάτι bonus στα υπόλοιπα παιχνίδια της Blizzard που εγώ προσωπικά δεν παίζω αν εξαιρέσεις λίγο το Hearthstone.Ναι όμως και αυτοί πρέπει να βγάλουν λεφτά και πως έπρεπε να γίνει buy to play,άμα ήταν έτσι δεν θα είχε ανακοινωθεί ως Free to play. Απλά με το Hype πήρανε το ρίσκο και κατά πάσα πιθανότατα θα βγάλουν πολλά περισσότερα χρήματα!

Τι θα γίνει με τους υπόλοιπους ήρωες?Φήμες λένε ότι άμα θες να παίξεις κάποιον από τους επερχόμενους ήρωες θα πρέπει να τον αγοράσεις ή με λεφτά ή in-game coins όπως στο Heroes of The Storm. Οπότε και θα πληρώσουμε 60 Δολάρια και θα πρέπει να παλεύουμε για να αγοράζουμε τους επόμενους ήρωες? Μπορεί να είναι εύκολο δεν λέω αλλά ξενερώνεις τους πάντες έτσι.

Πραγματικά πιστεύω πως άμα ήταν άλλη εταιρία..θα είχε αποτύχει πλήρως αλλά επειδή η Blizzard δεν μας έχει απογοητεύσει(αν εξαιρέσεις τους Hearthstone Players με τον Patron Warrior) ελπίζουμε και περιμένουμε να δούμε αποτέλεσμα.

Αν Αξίζει ή όχι πιστεύω θα δείξει η συνέχεια μόλις μάθουμε το πλήρες σύστημα του Overwatch και πως θα λειτουργεί το σύστημα με τους heroes.

Όλοι κάνουνε λάθη,μήπως και η Blizzard έκανε ένα μεγάλο λάθος? Τι λέτε?