Το Ninja Moo είναι ένα retro 2D παιχνίδι στο οποίο έχεις έναν μαθητευόμενο ninja ο οποίος προσπαθεί να σώσει τον κόσμο καταστρέφοντας το κακό.

Ο Max Texeira,όντας ο μοναδικός Developer του παιχνιδιού! ναι το έχει φτιάξει μόνος του, δημιούργησε και παρουσίασε στο διάσημο site Gamejolt(όπου όλοι οι indie developers παρουσιάζουν δικά τους μικρά παιχνίδια τα οποία άμα τα δείτε είναι φανταστικά)μια early version του παιχνιδιού του στο οποίο μας κίνησε το ενδιαφέρον και επικοινωνήσαμε μαζί του για να το δοκιμάσουμε και να μας πει το τι θα δούμε στο μέλλον.

Το Cover του Ninja Moo

Όλοι λατρεύουμε τα retro games και μέσα από αυτό το παιχνίδι ένιωσα ξανά την νοσταλγία των classic games που παίζαμε όλοι όταν είμασταν μικροί.

Ξεκινώντας βλέπουμε ότι το παιχνίδι είναι φτιαγμένο από διάσημη μηχανή γραφικών Unity 5 όπου το πρόγραμμα αυτό είναι φανταστικό για κάθε επερχόμενο game developer.

Στη συνέχεια καθώς φορτώνει το παιχνίδι μας βγάζει με τα φανταστικά pixel art του Max την πόλη όπου ξαφνικά ο μεγάλος κακός(τον οποίο λάτρεψα) θέλει να την καταστρέψει και μόνο ένας είναι αυτός που μπορεί να σώσει τον κόσμο. Ο Μικρός Ninja.

Το παιχνίδι έχει το Scroller στυλ το οποίο προχωράς προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.Ξεκινώντας ο Sensei με το extreme γυαλί πετάγεται με σκοπό να μας κάνει το tutorial και να μας ετοιμάσει να πολεμήσουμε το κακό.

Τα κουμπιά είναι εύκολα:

  • A για να πας αριστερά D για δεξιά.
  • Αριστερό κλικ για να βαρέσεις με το όπλο σου.
  • Δεξί κλικ για να πετάξεις το καρότο σου και να πετύχεις κάποιον.
  • Κρατάς το Δεξί κλικ και το αφήνεις για να κάνει την ultimate κίνηση – Sword Dance.
  • Space για να πηδήξεις στην πλευρά που είσαι.

Όπως βλέπετε έχεις ζωές και μέσα από κάποια κουτάκια με ερωτηματικά που θα βρείτε στο παιχνίδι θα δείτε μπορείτε να πάρετε καρδούλες για να γεμίσετε την ζωή σας και καρότα-kunai για να πετάξετε στο κεφάλι του αντιπάλου.

Η Μουσική ταιριάζει απόλυτα με το παιχνίδι και είναι ευχάριστη δεν σε κουράζει. Οι αντίπαλοι σχετικά είναι εύκολοι μέχρι το τελευταίο boss. Εκεί προσωπικά δεν κατάφερα να τον κερδίσω μετά από 5 προσπάθειες αλλά με λίγη προσοχή μπορείς να τον κερδίσεις εύκολα.

Το παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει πολύ δυνατό πόσο μάλλον μετά το Multiplayer που θα μπει στο μέλλον!Ναι θα έχει και Multiplayer σύντομα!Πιστεύω πως θα είναι το κορυφαίο κομμάτι του παιχνιδιού και αναμένουμε πως και πως.


Score : 9/10


Το παιχνίδι μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν εδώ: Ninja Moo

Το Facebook page όπου με το Like σας θα στηρίξετε τον φίλο μας Max : Ninja Moo FB Page

Και σύντομα θα κάνουμε video review μέσω του Youtube Channel μας 🙂

Προστοπαρών δείτε ένα βίντεο με μια παλιά version του παιχνιδιού για να πάρετε μια γεύση :

BY WLGaming