MedellinC.- Γεια σου Tommy και σε ευχαριστούμε που αποδέχτηκες τη πρόσκλησή μας!Αρχικά πες μας λίγες πληροφορίες για σένα!

Tommy.- Γεια! Με λένε Tommy είμαι 29 χρονών μένω στη Γερμανία και παίζω Hearthstone! Είμαι ένας streamer που προσπαθώ να διδάξω αυτά που έχω μάθει.Ξεκίνησα να παίζω Hearthstone τον Ιανουάριο και μέχρι τώρα έχω πάει Legend 4 φορές.(σ.σ. Μέχρι να μεταφραστεί και να ανεβεί η συνέντευξη πήγε και 5η φορά, αυτο το season!)Επίσης κάνω guides στο Youtube όπως το guide για το πώς να πας legend.

Med.- Ποιό είναι το αγαπημένο σου class και ποιο το αγαπημένο σου Deck;

Τom.- Δύσκολη ερώτηση! Ως αγαπημένο μου deck θα πω το Midrange Paladin καθώς είναι πολύ σταθερό και είναι ικανό να κερδίσει απέναντι σε κάθε match-up.Παρ’όλ’αυτα μου αρέσει πολύ και το midrange Hunter γιατί μ’αρέσει να πιέζω τον αντίπαλο και να τελειώνω το παιχνίδι προτού του δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξει την οποιαδήποτε combo-στρατηγική.Aγαπημένο class…Θα διαλέξω το Rogue γιατί, «Mistakes were made!» (γέλια!)

Med.- Ποιος είναι ο αγαπημένος σου pro Hearthstone παίκτης και γιατί;

Tom.- Προσωπικά ο αγαπημένος μου παίκτης αυτή τη στιγμή είναι ο Hotform γιατί είναι πολύ χαλαρός και αραχτός στο stream του! Μου αρέσουν επίσης οι «αρχές» του τόσο στο stream αλλα και στο gameplay του!Εγώ πάντα είχα πρόβλημα όταν έπαιζα tempo mage μέχρι που διάβασα το guide του, αν και τελικά δε κατάφερα να πετύχω τα «τρελά» ποσοστά του απέναντι στους secret paladins!!

Med.- Ποιος πιστεύεις οτι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχεις πετύχει στο ladder;

Tom.- Δύσκολο να πω ποιος είναι ο «καλύτερος». Οι πιο διάσημοι είναι μάλλον οι Neirea,Zetalot και ο RomanP.  Μου άρεσαν πολύ τα ιδιαίτερα και self-made deck του RomanP με τα οποία πήγε rank#1 legend (ήταν rank#3 μάλιστα οταν παίξαμε μαζί!).O Zetalot είναι απο τους αγαπημένους μου streamer και ήταν πάντα άξιος αντίπαλος στα games μας!To game μου με τον Neirea είναι διαθέσιμο στο Youtube.

Med.- Ποια είναι η άποψή σου για το πρόσφατο nerf στην warsong commander;(R.I.P patron BibleThump)

Tom.- Είμαι λίγο διχασμένος όσον αφορά το nerf. Aπο τη μια το patron warrior ήταν απίστευτα δυνατό και καθόλου διασκεδαστικό το να το αντιμετωπίσεις!Σε τιμωρούσε αν έπαιζες minions και δε μπορούσες όμως να κερδίσεις χωρίς να παίξεις minions!!Απο την άλλη όμως το patron σταμάτησε τα aggro decks. Μετά τα nerf ήδη παρατηρείται άνθιση σε deck όπως το aggro druid και το face hunter στο ladder καθώς αμφότερα έχουν καλά match-up απέναντι στο παντοδύναμο secret Paladin!To οποίο είχε αύξηση μετα το nerf στο ladder επίσης!Νομίζω θα μπορούσαν να κάνουν την επιλογή, οπου θα κρατούσε το patron ζωντανό.Θα μπορούσαν για παράδειγμα να περιορίσουν τον αριθμό των minions που παίρνουν charge σε ενα ή δυο.Αν θεωρούσαν πως δεν είναι αρκετό τοτε θα μπορούσαν να μειώσουν το hp του Frothing Berserker όπως πρότεινε κι ο Trump.Βέβαια, υπάρχουν post παικτών που κατάφεραν να πάνε legend με το deck και μετά το nerf οπότε μπορεί όλα αυτά να είναι λάθος 😉 .

Med.- Πολλοί θεωρούν πως το Hearthstone ποτέ δε θα γίνει τεράστιο σαν E-sport διότι ενα μεγάλο μέρος του βασίζεται στο RNG(Random Number Generator.). Ποια είναι η άποψή σου για το RNG στο παιχνίδι;

Tom.- Το Hearthstone είναι ήδη τεράστιο σαν E-sport!Μια ματιά στα τουρνουά,τα invitational και το καθημερινό grind στο ladder το οποίο ανανεώνεται μηνιαίως το επιβεβαιώνει! Αν η Blizzard συνεχίσει τη καλή δουλειά το Hearthstone θα μεγαλώσει ακόμα παραπάνω και στόχος τους πιστεύω πως είναι να διαρκήσει πάνω απο δέκα χρόνια. Προσωπικά μου αρέσουν κάποια στοιχεία(χαμηλής σημασίας) RNG όπως ένας knife juggler ή ενα Piloted Shredder, καθώς και το Hearthstone είναι ενα παιχνίδι με κάρτες στη τελική! Δεν είμαι πολύ χαρούμενος για τις νέες κάρτες με τη δυνατότητα ολικής επαναφοράς στο παιχνίδι. Ο Ram Wrangler, λόγου χάρη, έχει τη δυνατότητα να σου κερδίσει ΑΜΕΣΑ το παιχνίδι βγάζωντας τον King Crush. Αν δεις όμως το πρόσφατο Midrange Hunter guide μου , πάλι δε τη προτείνω! Οπότε μάλλον είναι Balanced 😀 !!(γέλια!)

Med.- Τι περιμένεις για το Hearthstone στην προσεχή Blizzcon;

Tom.- Περιμένω ενα εκπληκτικό τουρνουά με διασκεδαστικά αλλα και ενδιαφέροντα παιχνίδια!Προσωπικά θα υποστηρίζω τον Lifecoach και τον Hotform, αλλα θέλω πολύ να δώ και τους κινέζους παίκτες, οι οποίοι είναι άγνωστοι για τους περισσότερους!

Med.- Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Tommy!Κάνε τα shout-outs σου!

Tom.-  Παρακαλώ!Σας περιμένω στο stream!Και να θυμάστε, follow the rules και πάντα summon Huffer 😀 !!

Μπορείτε να βρείτε τον Tommy στο twitch και στο YouTube

WLGaming