Η σειρά ĀTRAIL -Nisekawi-teki Nichijō to Senmetsu Element έκανε πρεμιέρα σήμερα στις 12 Οκτωβρίου, στις ιστοσελίδες Comic Walker και Nico Nico Ace, υπηρεσίες διανομής manga ηλεκτρονικά. Συγγραφέας της είναι ο δημιουργός και σκηνοθέτης της γνωστής σειράς Code Geass, Goro Taniguchi.
Η σειρά είχε ήδη ανακοινωθεί από τα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 21 Αυγούστου στο twitter του Akihiko Higuchi, mangaka του Loups=Garous, ο οποίος και έχει αναλάβει το σχέδιο. Πέρα από την εικόνα που κυκλοφόρησε και το σενάριο, δεν δόθηκε κάποια άλλη πληροφορία στο κοινό.

CM79zt7UcAE7EMw
«Συνηθισμένος σε έναν Ψεύτικο κόσμο»

Η σειρά εστιάζει στον Iori Shijima, ένα συνηθισμένο μαθητή ο οποίος έχει μια απλή και κοινή ζωή. Έχει μία χαριτωμένη παιδική φίλη, πολλούς φίλους  και μια όμορφη και καλή μητέρα. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει ένα πλάνο για την ζωή του και γι’ αυτό έχει αποκτήσει και καλούς βαθμούς στο σχολείο του.

Ωστόσο, μια μέρα «ανώτερα όντα» που ονομάζονται ĀTRAIL εμφανίζονται στη Γη, και η καθημερινή ζωντανή του Iori του καταστρέφεται, καθώς μαθαίνει για τα μυστικά ενός άλλου κόσμου και την έννοια της ίδιας του της ύπαρξης.

Με την πρώτη ματιά το σενάριο δεν διαφέρει από άλλα shounen του είδους του. Ο απλός καθημερινός και συνηθισμένος μαθητής που έρχεται σε επαφή με ανώτερες δυνάμεις που καταλαμβάνουν την γη. Είδομεν.

news_xlarge_ATRAIL_ep1_28

Ο Taniguchi πέραν των άλλων είναι και σκηνοθέτης στην επερχόμενη σειρά anime Active Raid: Kido Kyōshūshitsu Dai-Hakkei που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Source: Cruncyroll, ANN