Έπειτα από μια μεγάλη αναμονή για την 2η Season,επιτέλους είδαμε και απολαύσαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας χρονιάς.

Το τελευταίο επεισόδιο της 1ης Season μας άφησε σε ένα τρομερά καλό σημείο με τον flash να προσπαθεί να κλείσει μια τρύπα η οποία ήταν έτοιμη να καταπιεί ολόκληρη την πόλη Central.

Ξεκινώντας το επεισόδιο δεν μας το συνέχισε κατευθείαν από το τέλος του προηγούμενου επεισόδιο βάζοντας μας σε ένα διαφορετικό κλασικό κλίμα αυτού του σουπερ ήρωα να σώζει την πόλη από τα κακά παιδιά και όλα να είναι όμορφα και ωραία με τον flash και τον Firestorm να νικάνε τον Captain Cold και τον Heatwave και να γυρνάνε στη βάση τους συναντώντας την υπόλοιπη ομάδα.Η Αλήθεια είναι ότι ψάρωσα αρκετά και πίστεψα πως όλα ήταν τέλεια μέχρι που είδα τον γαμάτο Dr.Wells. Εκεί εντάξει κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά ώσπου καταλάβαμε και είδαμε στην συνέχεια ότι ο Barry ήταν πλέον «μόνος».

Έπειτα από 6 μήνες λοιπόν από το συμβάν, μάθαμε και είδαμε ότι ο Barry έπιανε τους κακούς χωρίς καμία βοήθεια καθώς ήθελε να είναι μόνος για να ξεπεράσει τις τύψεις που είχε μετά από όλα αυτά που έγιναν με την τρύπα και ότι ο η πόλη της Central του έκανε ολόκληρη εκδήλωση με σκοπό να του παραδώσουν το κλειδί της πόλης,το οποίο ήταν γαμάτοο,ότι ο Heatwave και συγκεκριμένα ο Ronnie έχασε την ζωή του καθώς αυτός ήταν ο μεγάλος ήρωας της υπόθεσης όπου έκλεισε την τρύπα και έσωσε την πόλη,ότι ο Cisco εργάζεται και για την αστυνομία πλέον έχοντας σημαντικό ρόλο σε μια ειδική μονάδα αντιμετώπισης ανθρώπων με ειδικές δυνάμεις αλλά και ότι η Caitlin εργάζεται για την Mercury Lab!

Το Επεισόδιο ήταν φανταστικό και όπως κάθε επεισόδιο το απόλαυσα(Ναι έχω γίνει flash fan boy και έχω και μπλούζα star labs)βλέποντας πολλά γεγονότα να εξελίσσονται είτε καλά είτε κακά για την συνέχεια της σειράς αλλά κυρίως και για τους fans.

Η Iris δεν ξεχνάει τον Eddie και έχει γίνει αρκετά πιο «σκληρή»από όταν έμαθε τα πάντα τόσο απότομα.

Επιτέλους ο Γαμάτος Dr.Wells έκανε και άλλο ένα καλό(εκτός του να μάθει τις δυνάμεις στον Flash) ομολογώντας ότι «ανθρώπινα» σκότωσε την Nora Allen οπότε έχουμε και τον πατέρα του Barry ελεύθερο από την φυλακή!Η Σχέση ανάμεσα στον Barry και στον Dr. Wells παρότι τις μελλοντικές έχθρες ήταν πολύ καλές και σίγουρα η συμπάθεια του Wells μετά από το usb stick που άφησε για τον Barry το απέδειξε.

Έπειτα από την παράδοση του Usb stick και την ομολογία του Dr. Wells έχουμε και ένα φανταστικό και συγκινητικό πάρτι για την επιστροφή του Henry Allen ο οποίος χαλάει τα πάντα στο τέλος και ξενερώνοντας τον Barry λέγοντας του ότι καλό θα ήταν να μην είναι στα πόδια του flash και να φύγει σε μια άλλη πολιτεία.Πιστεύω παρότι στεναχωρήθηκα ότι καλά έκανε και πως καλύτερα θα ήταν για τον Barry να μην έχει στο νου του τον κίνδυνο για την ζωή του πατέρα του.

Ας μην παραλείψουμε και τον κακό της υπόθεσης όπου προσωπικά μου άρεσε(Σουπερ ήρωας χωρίς κακό δεν γίνεταιιι) τον Atom-Smasher!Έκανε την εμφάνιση του την ώρα που θα έπαιρνε το κλειδί της πόλης από τον Δήμαρχο ο Flash και ήταν Δυνατός,πολύ δυνατός,πάρα πολύ δυνατός ΑΛΛΑ! η εξυπνάδα της Team Flash όπου ο Barry κατάλαβε ότι τους χρειάζεται τον νίκησαν(Αφότου έχασε 2 φορές βέβαια κλασικά μέχρι να μάθει το πως λειτουργεί ο αντίπαλος)

Η Αλήθεια είναι ότι τα Ειδικά Εφέ για άλλη μια φορά ήταν φανταστικά αν εξαιρέσεις λίγο την παραμόρφωση του Atom αλλά εντάξει πόσο πιο καλά να το κάνει κάποιος.

-Ποιος σε έστειλε να με σκοτώσεις?

-Zoom.

(Fan boy screaming)

Και τέλος η καλύτερη στιγμή του επεισοδίου:


Βαθμολογία: 9.5/10

-Αυτό είναι προσωπικό αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η κλάψα της Iris.