Σύμφωνα με τη Deadline η επόμενη σειρά του ABC, η πρώτη είναι το Agents of S.H.I.E.L.D. και η δεύτερη είναι η Agent Carter, και της Marvel θα είναι κωμωδία. Η σειρά θα λέγεται Damage Control, στην οποία η χαρακτήρες της σειράς είναι οι αφανής ήρωες που έχουν υποχρέωση να καθαρίζουν το χάλι που αφήνουν πίσω τους οι μάχες που λαμβάνουν μέρος οι υπερήρωες της Marvel, καθώς και να επιστρέφουν χαμένο εξοπλισμό- ray gun- και να αναπρογραμματίζουν γάμους(;). Γενικότερα θα έχει ελαφρύ τόνο. Η σειρά θα έχει ως executive producer τον Ben Karlin, με προηγούμενη δουλεία στο Colbert Report (το οποίο μου άρεσε). Για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερα.

Τα παρακάτω που ακολουθούν είναι προσωπικές γνώμες και σκέψεις, οπότε αν δεν είναι σε σύνδεση με της δικές σας ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε…

Ο ταινίες και σειρές της Marvel είναι γνωστό ότι υιοθετούν γενικότερα έναν ελαφρύτερο τόνο και χιούμορ, το όποιο προσωπικά δεν με ενθουσιάζει γιατί είναι λίγο… βιομηχανοποιημένο και προβλέψιμο ( ελπίζω να μην με λιντσάρουν), όποτε δεν βρίσκονται σε τελείως άγνωστα νερά.

Ελπίζουμε, όμως, να προχωρήσει γιατί όσο περισσότερες φρέσκες ιδέες μπαίνουν στο χώρο της τηλεόρασης και γενικότερα αλλάζει τη συνηθισμένη συνταγή που έχουν οι Sit-com. Αξίζει να αναφέρουμε, επίσης, ότι τα κόμικ και η ήρωες τους έχουν έρθει για να μείνουν στην τηλεόραση καθώς επεκτείνονται και σε άλλα genre σειράς.