Ο Δημιουργός της σειράς Martin Gero(Stargate : Atlantis – The L.A complex) σε συνεργασία με το Κανάλι NBC μας παρουσιάζει την νέα αστυνομική σειρά-μυστηρίου με το όνομα Blindspot.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς εμφανίζεται μία γυναίκα η οποία δεν γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα και δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της. Αυτή η γυναίκα δεν είναι άλλη από την Jaime Alexander (Thor) η οποία εκτός από την εξαιρετική της ερμηνεία σαν ηθοποιός μαγεύει τα πλήθη με την φυσική ομορφιά της. Καταλαμβάνοντας λοιπόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά η Jaime υποδύεται μία μυστήρια και άγνωστη γυναίκα η οποία θα αποτελέσει το κλειδί στην υπόθεση που θα αναλάβει η ειδική υπηρεσία του FBI. Την υπόθεση της καλείται να εξιχνιάσει συγκεκριμένα ο Kurt Keller, ειδικός πράκτορας του FBI και επικεφαλής στο εγκληματολογικό τμήμα, του οποίου το όνομα ήταν tattoo στη πλάτη της άγνωστης γυναίκας και τον οποίο υποδύεται o Sullivan Stapleton. Όπως είδαμε στο πρώτο επεισόδιο το σώμα της άγνωστης γυναίκας είναι καλυμμένο με πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους tattoo τα οποία συνθέτουν ένα πολύπλοκο μυστήριο. Στην σειρά εμφανίζεται και ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος φαίνεται να παρακολουθεί την πορεία των γεγονότων που εκτιλύσσονται και φαίνεται να έχει σχέση με την απώλεια μνήμης της νεαρής γυναίκας.

Σε πρώτη φάση ο Kurt Keller προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει ένα από τα tattoo της άγνωστης γυναίκας και μέσα από την πλοκή που διαδραματίζεται σε ένα διαμέρισμα η νεαρή γυναίκα έχει τις πρώτες αναμνήσεις από το παρελθόν της. Συνηδειτοποιεί ότι γνωρίζει να μιλάει και να αντιλαμβάνεται μία σπάνια κινέζικη διάλεκτο καθώς και ότι έχει ικανότητες να πολεμάει σώμα με σώμα. Όλα αυτά αρχίζουν να συνδέονται μεταξύ τους όταν ανακαλύπτουν ένα κρυμμένο tattoo το οποίο φαίνεται να αποτύπωνε το σύμβολο των πεζοναυτών. Κάπως έτσι ξεκινάει η ταυτοποίηση των πληροφοριών που έχει στην κατοχή του το FBI με την αναγνώριση των προσωπικών στοιχείων της άγνωστης γυναίκας.

Προσωπικά μου άρεσε το story της σειράς και ο τρόπος που εκτιλύσσονται τα γεγονότα αν και θεωρώ ότι ο σκηνοθέτης έδωσε αρκετά στοιχεία στο πρώτο επεισόδιο και κατά την γνώμη μου αποτελεί μειονέκτημα εφόσον ο σκοπός του σκηνοθέτη θα έπρεπε να είναι να επιτείνει την αγωνία των τηλεθεατών αφήνοντας ερωτηματικά σχετικά με την ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας. Όσον αφορά την ερμηνεία των ηθοποιών της σειράς κρίνω ότι είναι εξαιρετική για τον ρόλο που έχει αναλάβει ο καθένας.Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια αλλά ευελπιστώ να συνεχίσει να μας κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος της σειράς και ανυπομονώ να δω το επόμενο επεισόδιο.

7/10