Μέτα το πετυχημένο τίτλο «Amnesia» , η Frictional Games μας δίνει στο πιάτο νέο horror first person τίτλο να δοκιμάσουμε με τίτλο «SOMA». Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε κάποιο σταθμό στον βυθό κάποιας θάλασσας με τον πρωταγωνιστή φυσικά να ξυπνάει και μην θυμάται τίποτα απολύτως και δίχως να έχει κάτι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και εδώ ξεκινάει το πανηγύρι. Ο χαρακτήρας μας πρέπει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει ενώ παράλληλα να καταφέρει να επιβιώσει μέσα στον σταθμό, θέλοντας πάντα να αποκλείσει το σενάριο στο μυαλό του ότι είναι ο τελευταίος επιζώντας. Το βασικό ερώτημα είναι , τι είδους τελευταίος επιζώντας είναι?

Με βάση διάφορα preview που έχουν γίνει μέχρι στιγμής , γνωρίζουμε ότι ο χαρακτήρας μας καλείται να πάρει αρκετές κακές αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι , οι οποίες κάνουν την κατάσταση όλο και πιο δύσκολη και περίεργη στην συνεχεία. Εννοείται ότι δεν μπαίνουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για να αποφύγουμε το spoil. Το παιχνίδι κυκλοφορεί για PC και PS4. Μπορείτε να το αγοράσετε από Steam και G2A για την έκδοση του PC στην τιμή 24-25 ευρώ, ενώ για PS4 μπορείτε να το αγοράσετε από το Playstation Store στην τιμή των 29,99 ευρώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού και ένα video με gameplay. Αν παρόλα αυτά θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι μπορείτε να μπείτε στο TwichTV και να παρακολουθήσετε κάποιον streamer που παίζει το παιχνίδι.

Το επίσημο site του παιχνιδιού: http://somagame.com/

TwichTV κανάλια: http://www.twitch.tv/directory/game/SOMA