29 Σεπτεμβρίου λοιπόν ξεκινάει επίσημα το Free to play.Βέβαια προτού μπείτε στο παιχνίδι σίγουρα θα θέλατε να γνωρίζατε κάποια πράγματα σχετικά με αυτό και να πάρετε μια ιδέα για το τι θα συναντήσετε.

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε για τις επιλογές που θα έχετε δημιουργώντας τον χαρακτήρα σας όπως φυλές(races) και τις ειδικότητες(classes).

Οι Φυλές χωρίζονται στις δυο «ομάδες» που θα βρείτε και που κυμαίνεται η ιστορία του παιχνιδιού Exiles και Dominions.


Dominion

Οι Dominion είναι οι κυρίαρχοι του Γαλαξία Nexus και οι παρακάτω φυλές είναι διαθέσιμες εφόσον τους επιλέξετε:

  • Cassian: Δυνατοί πολεμιστές και με style 😉 οι οποίοι είχαν επιλεγεί από την ιστορική φυλή των Eldan(δεν μπορείτε να τους επιλέξετε στο παιχνίδι,,έχουν εξαφανιστεί στην ιστορία)να δημιουργήσουν τους Dominion.

  • Draken:Γεννημένοι σε πολύ μακρινά μέρη απόλυτης ερημιάς οι Draken έχουν έρθει στο Nexus με σκοπό να δείξουν το πόσο δυνατοί και ικανοί πολεμιστές είναι.

  • Mechari: Τα Mechari είναι πανύψηλα Robot όπου η δουλειά τους είναι να σκοτώνουν κατασκόπους και προδότες. Έχουν δημιουργηθεί από τους Eldan αλλά πέσανε στα χέρια των Dominion.

  • Chua: Πανέξυπνα πλάσματα που αναπτύσσουν νέα όπλα και νέα τεχνολογία με σκοπό να ενισχύσουν τους Dominion.


Exile

Exile: Οι Exile όπως καταλάβατε είναι οι αντίπαλοι των Dominion καθώς χαρακτηρίζονται ως επαναστάτες μιας και δεν θέλουν την πολύ κακή κυριαρχία όπως πιστεύουν ότι υπάρχει. Οι παρακάτω φυλές που θα συναντήσετε στους exiles είναι οι εξής:

  • Human: Απόγονοι των Cassian έχοντας αποχωριστεί από τους Dominion 300 χρόνια πριν. Δουλεύουν σκληρά,έχουν ζήσει σε άθλιες συνθήκες όμως παρόλα αυτά δεν σταματάνε να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και να πολεμάνε για αυτό.

  • Granok: Τα Granok είναι τεράστιοι πολεμιστές προερχόμενοι από τον πλανήτη Gnox.Αφότου οι Dominion ενόχλησαν τον πλανήτη τους πολέμησαν αλλά δεν τα παράτησαν μέχρι που οι Dominion τους άφησαν και γύρισαν πίσω στην ήσυχη ζωή τους.Παρόλα αυτά θέλοντας να σταματήσουν την Κυριαρχία των Dominion συνεργάστηκαν με τους Exiles και τους βοηθάνε σε κάθε ευκαιρία.

  • Aurin:Τα Aurin είναι πανέμορφα πλάσματα όπου ο πλανήτης τους με το όνομα Arboria λεηλατήθηκε από τους Dominion και έτσι αποφάσισαν να βοηθήσουν τους Exiles.

  • Mordesh:Μια φυλή η οποία έχουν μια αιώνια αρρώστια και τα καθιστούν θεωρητικά σαν Zombie ήρθαν στο Nexus μήπως βρουν την θεραπεία που ψάχνουν βοηθώντας ταυτόχρονα και τους exiles.


Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η πρώτη παρουσίαση για το Wildstar και να δείτε και τα επόμενα άρθρα μας σχετικά με το παιχνίδι.

Άμα σας άρεσε το άρθρο μπορείτε να μας στηρίξετε στο Facebook Page μας:

WLGaming FB αλλά και το WildstarGR για να μαθαίνεται τα τελευταία νέα σχετικά με το παιχνίδι 🙂

Source:

Wildstar Wiki