Η Microsoft και η PlatinumGames(Bayonetta) θα μας φέρουν τέλη του 2016 ένα μοναδικό παιχνίδι για το Xbox One αποκλειστικά(δυστυχώς) με το όνομα Scalebound!

Το Scalebound είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται κυρίως στη συνεργασία ανάμεσα στον χρήστη και τον Δράκο του. Δυνατά Combo,αρκετά καλά Animations, ωραία όπλα αλλά και δυνάμεις που θα μας καθηλώσουν.

Η Ιστορία:

Βρισκόμαστε στον φανταστικό κόσμο Draconis.Εκεί ο Drew(ο πρωταγωνιστής) είναι «ενωμένος» με έναν τρομερά δυνατό Δράκο και τον τελευταίο της γενιάς του,τον Thuban. Αυτοί οι δυο μαζί θα πρέπει να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν τους κακούς που θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στο Draconis αλλά και να ανταπεξέλθουν σε διάφορους παράλληλους κόσμους που θα συναντήσουν.

Ο Πρωταγωνιστής με το όνομα Drew,χαλαρός,με ασύρματα ακουστικά για να πορώνεστε με την πολύ καλή dubstep μουσική in-game,θυμίζει πολύ Devil May Cry αλλά μάλλον θα αφήσει το δικό του στίγμα στο χώρο του Gaming.

Απολαύστε το Gameplay Trailer:

Παρότι κάποιες κριτικές από gamers για το bad voice acting αλλά και το υπερβολικό hype που έχει δημιουργηθεί εμείς περιμένουμε να το λιώσουμε!!!

Το παιχνίδι φτιάχνεται σε Unreal Engine 4 και θα έχει και Co-op mode για 4 άτομα!

Αναμένουμε με ανυπομονησία!

Source:

Scalebound Official Site