Λίγο πολύ όλοι μέσα στο καλοκαίρι είχαμε δει κάποια προσφορά σε κάποιο site και βαρούσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο λόγω του capital control επειδή δεν μπορούσαμε να την αποκτήσουμε και με το δίκιο σας. Το capital control δεν μας επηρέασε μόνο στο να βγάζουμε 60 ευρώ την ημέρα από τα ATM και όχι παραπάνω αλλά σε πολλούς περισσότερους τομείς απ ότι φαντάζεστε. Αν δεν τους γνωρίζετε θα είναι λογικά γιατί δεν σας επηρεάζουν στην καθημερινή σας ζωή.

Anyway ας μπούμε στο ψητό. Οι αγορές ανοίγουν ξανά και μπορείτε πλέον μέσω paypal να κάνετε τις αγορές σας επίσημα σε steam και ebay(λογικά θα μπορείτε και με το G2A). Πολλοί από εσάς βεβαία δεν έχετε κάρτα για να την συνδέσετε με το Paypal. Αυτό που δεν μπορώ να πω με σιγουριά είναι αν μπορεί κάποιος να εκδώσει πλέον νέα prepaid card γιατί ουσιαστικά είναι σαν να ανοίγει νέο λογαριασμό , κάτι που δεν επιτρέπουν οι τράπεζες πλέον. Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι prepaid cards, οι χρεωστικές κάρτες και το e-banking θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας βγάλουν από πολύ κόπο. Πρακτικά μπορείτε να κάνετε τα πάντα με αυτό το σύστημα και δεν χρειάζεται να τρέχετε ούτε σε υπηρεσίες ούτε τίποτα για να πληρώσετε μέχρι και τους λογαριασμούς σας.

Παρ’ όλα αυτά αν δεν μπορείτε να εκδώσετε νέα κάρτα , μπορείτε να περιμένετε για να ανοίξει η Paysafe η οποία θα επιτρέψει συναλλαγές κατά πάσα πιθανότητα μέσα σε αυτήν ή στην επόμενη εβδομάδα.

ps: επειδή αρκετοί με ρωτάτε και στο facebook για τις αγορές με prepaid. Περισσότερες πληροφορίες με αποδεικτικά στοιχειά στο παρακάτω ποστ.

Αγορες Steam/G2A – Prepaid cards

Τελευταία αγορά από Steam(Να σημειωθεί ότι δεν κατάφερα να κάνω με την μια την αγορά που ήθελα για να κάνω. Με την δεύτερη προσπάθεια δέχτηκαν την κάρτα μου – παρακάτω η απόδειξη – έγινε χρήση Mastercard της τράπεζας Πειραιώς prepaid)

mret