Τελικά η Ubisoft δείχνει να προσπαθεί πραγματικά να κερδίσει όσους fans έχασε από το Assassin’s Creed Unity. Στην παρουσίαση του Gamescom έγινε η αναφορά στον νέο τίτλο της εταιρίας Assassin’s Creed Syndicate. Λίγο πολύ όλοι έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από το πρώτο demo που κυκλοφόρησε τους περασμένους μήνες και αν όχι όλοι οι περισσότεροι ενθουσιαστήκαμε στο μέγιστο με τις αναβαθμίσεις του παιχνιδιού , σε σχέση με τα προηγούμενα πάντα.

Την παράσταση όμως έρχεται να κλέψει κάτι που δεν ξέραμε μέχρι χθες. Μεγάλο ρόλο στην πορεία και εξέλιξη του παιχνιδιού θα παίξει η δίδυμη αδερφή του Jacop , η Evie , η οποία με βάση το demo που είδαμε χθες είναι…badass;. Ναι αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που της αρμόζει με βάση τις ικανότητες της. Η Ubisoft έχει συνδέσει το παιχνίδι πολύ ωραία με τον χαρακτήρα και είναι τα πρώτα AC που βλέπουμε ενεργά έναν θηλυκό χαρακτήρα (το Assassin’s Creed China δεν χρειάζεται να το αναφέρω καν για ευνοήτους λόγους). Το Assassin’s Creed Syndicate κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου 2015 για PS4 και X1 και αργότερα μέσα στο έτος για PC.

Τα δυο αδέρφια είναι αποφασισμένα να δώσουν ένα τέλος στην καταπίεση των κατοίκων της πόλης τους. Απολαύστε το demo και απλά κάντε υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει ο τίτλος.