Η RIOT ανακοίνωσε το 4ο και τελευταίο act του Bilgewater: Burning Tides event.  Η ιστορία πήρε φωτιά στο τέλος του 3ου act όταν η Miss Fortune ανατινάζει το πλοίο του Gangplank με απώτερο σκοπό να τον σκοτώσει και να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας της.  Απ’ ότι φαίνεται όμως τα πορτοκάλια έκαναν δουλειά μιας και ο Gangplank καταφέρνει με κάποιο τρόπο να επιβιώσει και επιστρέφει στο 4ο act έχοντας χάσει μόνο ένα χέρι στην προσπάθεια του να σωθεί.  Στην διάρκεια της απουσίας του η κατάσταση στο Bilgewater έχει ξεφύγει καθώς πολλές ήταν οι συμμορίες που ήθελαν να πάρουν την θέση του Gangplank όταν έμαθαν τι έγινε.

Η RIOT μετά ανακοίνωση επιστροφής του Gangplank  παρουσίασε το νέο splash art και μοντέλο του ήρωα, ενώ οι ικανότητες του παρέμειναν οι ίδιες με εκείνες που είχε στην αρχή του event.

New Gangplank’s splash art

Τέλος οι παίχτες οι οποίοι έχουν τον ήρωα και έπαιξαν ή θα παίξουν ένα game με τον Gankplank μέχρι τις 10 Αυγούστου,όπου τελειώνει και το event, θα αποκτήσουν τον Captain Gangplank. Η αμφίεση αυτή είναι ουσιαστικά εκείνη που είχε ο ήρωας στην αρχή του Bilgewater: Burning Tides.

Captain Gangplank

Source: League Of Legends – RIOT Games